GRUP LAÇİN KÜSTÜM LATIF VE SAZ EKIBI YURTSEVEN KARDESLER YURTSEVER KARDESLER (NOT BU IKISI AYRI GRUP) KIVIRCIK ALI IZEL-CELIK-ERCAN GRUP VITAMIN ÇILGIN SEDAT
System Of A Down, Nirvana, Dream Theatre, Blind Guardian, Apocalyptica gibi grupları dinlemek çok hoşuma gitse de yıllardır vazgeçemediğim tek grup var;METALLİCA
yurtseven gardeşler.. ehii..ehii...
yurtseven gardeşler..
Slipknot Apocalyptica Anathema Katatonia Opeth In Flames Nirava(nadir) S.O.A.D. Linkin park(Ilk zmanlarimda dinlerdim ozellikle crawlingde yirtiodu bitarafini hostu iyidi guzeldi baydi:)) Malmsteen Korn Evanescence Pink Floyd(another brick in the wallcilar saldirmasin hemen bende bende die :)) Dream Theather(bazen) Blind Guardian(Kafama estikce) Turklerden taktir ettiklerim: Pentagram Mor ve otesi Candan ercetin Sebnem ferah MUSLUM BABA :D IBO ;D Nadiren: Radiohead Muse Placebo
Bu arada cik az bilinen ve sevdikleirmin arasinda Spastic ink var.. Nr bilem Faitlessida severim ya psikolojime gore dinlerim o anki halime gore degisir. Forum metalci buna sevindim hehehe METALCI DONANIM HABER :D
Ya okadarcok grup varki ozellikle finlandiyali cilgin gruplar ii :D
Taşıdım gitti.
Nefret başka grup tanımam
beatles depeche mode erasure alphaville pet shop boys modern talking doors pink floyd deep purple queen malmsteen iron maiden manowar slayer
walla herkes dinlediği bütün gruplkarı yuasmıış yandınız başlıom borknagar ensiferum marduk mayhem sodom overkill maelström arch enemy moonsorrow abigor satanic warmaster enslaver slyer anthrax 8ilk albümler arada birde çerez olsun die cradle of filth dinniom malum adamlar tecnocu oldu :D
Linkin park red hot chili papers Evanescence eminem
Mor ve ötesi nefret şebnem ferah
Linkin Park (Çok Dinlerim) Limp Bizkit System Of Down Rasmus Hoobastank Evanescence
METALLICA VE BUSTA RYHMES
BEN SİZE EN ÇOK ıron maıdenI TAVSİYE EDERİM okadar
Ayrıca Black Sabbath ve paul diannoda güzeldir tavsiye ederim
bonjovi.
yazdıklarınızdan eminem ve nefret hariç hemen hepsini dinlerim..he bide mayhem marduk vs blackmetal toplulukları hiç çekici gelmiyor..eskiden death-brutal metal fln dinlerdik insan davulda ilerledikçe sanki daha alternative numetal e kayıyo..bende oyle oldu satyricon t-shirtlerimi fln arkadaşlara veriyorum artık :)
AYNA, RHCP,LİNKİN PARK,LİMP BİZKİT,EVANESENCE,THE RASMUS,zardanadam,SYSTEM OF A DOWN
RHCP, LP, LB, KARGO, RAMMSTEIN RASHIT, PLACEBO, NIRVANA, MUSE SYSTEM OF A DOWN ZARDAN ADAM, KORN uzuyo liste be...
KIZILIRMAK
radiohead mars volta pink floyd depeche mode a perfect circle pearl jam led zeppelin ooooooooooooooooooooo daaaaaaaaa çok.............. soad dışında herşeye eçıım