Şimdi Ara

Dinleniyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
4.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yıllardır aynı durumdayım. ama iş karışık.buradakileri inandırmakla uğraşmam şahsen hiçbiri bilmiyor inanmıyor. neurolink kurbanı olduğumuzu düsünüyorum. buraya yazacaklarım 5 sayfa tutar ama yazmaya pek de gerek yok. polise gidemezsin bunun için muhattap bulamazsın. bu illegal durum 6-7 senedir hayatımı cehenneme çevirdi ama öyle böyle cehennem değil buraya konu açıp duruyorlar aynı sendeki gibi. amaçları ne anlamak zor. mikrodalga saldırılarını açmayacağım vücudumda izleri bile var. bu terör örgütü gibi bir yapı devletin ilgilenmesi lazım ama herkes işbirlikçi olduktan sonra istediklerini yaparlar. sırf bu sebepten şizofreni tanısı aldım çünkü psikiyatristlerin hiçbirisi bu konuları bilmiyor.

• bu ustaların olayı şu buraya yazdıkları konular kendi hayatlarında oluyormuş gibi yazıyorlar fake 3 haftalık hesaplarla konuyu açıyor bunlar senin benim evimizde olan özel şeyleri yazıyorlar ama sanki kendisi yaşamış gibi yazıyor. şikayet etsem bir yere varamam. olay sadece takip izleme dinleme değil. fazlasını anlatmaya dilim varmıyor gerek de yok verdikleri bedensel zararları anlatmıyorum. insanları çipliyorlar frekans silahları kullanıyor bu terör örgütleri. 2 kere 40ar gün hastanede kaldım bu sebeple kardeş bak sizin bir hastalığınız yok. bizi denek programında kullanıyorlar bu adamlar. her sitede var bunlar freemasonlar gibi bir yapıdır. özel hayatınızı ortaya döküp tepki ölçen evde yatarken size psikotronik silahlarla istediğini yapabilecek güçte bir yapı bu. düşüncenizi size geri iletiyor çevrenizdeki insanlarla kaos çıkarmak amaçlanıyor mesela bu sadece 1 ayağı.gerekirse özel araçlarla sizi takip ediyorlar. ve çipe gerek bile yok aslında sizi vücudunuzdaki sensörler elektrotlar yoluyla zaten takip edebilirler.

dalga geçmek için burada da konuya salça olanların arasında da varlar bunların utanması falan yok bunları yakalanması icab eder ama artık kim kime dum duma kimseden bir şey bekleme, bunlar o kadar rahatlar ki.

• Ben de dinleniyorum. Şöyle uzandım, göbeğimi kaşıyınca daha iyi hissediyorum. Çayım da yanımda. Mis!

Dinlenmek güzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skanzy kullanıcısına yanıt
    benden sana bir tavsiye eğer dinlendiğini düşünüyorsan dinlenmiyorsundur ama illa ben kesin dinleniyorum diyorsan zaten sen FBİ ajanı felan değilsin(umarım) seni dinleseler ne olcak yani alt tarafı 31 çekerken felan görülürsün,çekerken görülmek istemiyorum diyorsan telefonu yan odaya koy kurtul

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Psikiyatri tedavisine başla hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.