Şimdi Ara

Dinlenme tesislerindeki su israfı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne zamandır aklımda bir türlü yazamamıştım.

İş gereği baya geziyorum yurtiçinde. Yollarda mola vermek için dinlenme tesislerinde duruyorum ve sürekli aynı şeyle karşılaşıyorum. Hemen hemen hepsinde araba yıkama için 2-3 kişi oluyor ellerinde fırça hortum sanki su sınırsızmış gibi davranıyorlar. Bir araba yıkamak için litrelerce su harcıyorlar. Kaldı ki şehirlerarasında yolun ortasında araba yıkamanın amacı nedir? Görüşü etkilemeyecek kadar kirlenmeyen bir araç yolun ortasında neden yıkanır? Hele otobüsleri yıkamak için bi dünya su harcıyorlar.

Günde yüzlerce aracın bir tesiste yıkandığını düşünün ve Türkiye genelinde tesis sayısını düşünün, yapılan israfa bakın.

Maalesef bu tip işlerde çalışan kişilerde belli bir eğitim seviyesinin altında oluyor. Ne yaptıklarını bilmiyorlar. Bir tanesi geçen arkadaşıyla şakalaşıyor suyu oraya buraya atıyor, bir tanesi açık bırakıp gidiyor vs...

Bu duruma bir çare bulunmalı yazık günah.

• Kuyu suyu onlar bedavaya geliyor orda calisanlarda senin benim verdigim bahsisle para kazaniyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz de yazmışsınız eğitim. O suyu ücretsiz yapmak zorunda tesis kendi otobüsleri geliyor doğrudan satış. Şoförü memnun edeceksin.

• Çok haklisin su sanki hic bitmeyecek sonsuz bir kaynak gibi kullanıyoruz önünegelen sondaj vurup yeralti sularini bilinçsiz kullanıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.