metallica-call of kthulu ve dream theater-a change of season..
EVAN'IN TÜM PARÇALARI
quote:
Orjinalden alıntı: Swat_Man
usher yenimi eskidi yaa
İşte olay bu zaten. Eskidi diyorsan bıkılacak şarkıdır. Bu topicte yazılan şarkıların en az 3-4 yıllık olması gerekir ki anlaşılsın bıkılmayacağı.
311-love song ,Musa Eroğlu-dostum,nickel back-someday hacettepede çalan bütün jazz müzikler ve luis armstrong'un yaptığı bütün jazz müzikler
ARKADAŞLAR BU COCUGUN TOPİCİNE YAZI YAZMAYIN SONRA MAİLLE SİZE ANA AVRA SÖVER .... CUNKİ BANA DURUP DURURKEN AYNISINI YAPTI TERBİYESİN BİRİSİ... BİLGİNİZE...
Valla bilirmisiniz bilmem ama hiç bikmadan ölene kadar dinleybilirim White Lion'dan Children Cry tavsiyem araştırın, bulun, dinleyin ve bana teşekkür edin. İddia ediyorum ki sevgilileriniz ve eşlerinizde bayılacaktır.
R.E.M-Losing My Religion Coolio-Gangaster Paradise Michael Jackson-(Beat it-Black or White-The Way You Make... ) Lady-Easy Love Shagy-(Angel-It Wasn't Me)
metallica - Unforgiven
Mavi duvar Herşeyi yak Sevdan bir ateş
The SunClub - Fiesta ve binumum türevleri
herşeyi yak-duman yine mi çiçek-sezen aksu mad world-gary oldman new york new york-frank sinatra(hatta tüm f.sinatra eserleri) uğurlama-grup yorum yaz yaz bitmezki aklıma gelmiyo şimdi...