Şimdi Ara

dior sauvage ucuza buldum alsam mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Nolonger

Ya aptalca oldu ama işte oluyor ya raf ömrü geçmiş ürün falan veriyorlar batch kodu 3 yılın altındaysa alıcam
    Sauvage Eylül 2015'te çıktı. Öyle 3-4 yıllık şişe de kolay kolay bulamazsın. Kaldı ki parfüm uygun şartlarda saklandığında öyle kolay bozulan bir şey değil.
  • :ArHaus: kullanıcısına yanıt
    Hocam 2019 üretim bir sauvage 100 ml aldım 600 tlye ama hiç kalıcılık yok ya denediğim testerla alakası yok . BOynerden aldım arcon kozmetik edt .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nolonger -- 11 Aralık 2019; 15:40:5 >
  • quote:

Hocam 2019 üretim bir sauvage 100 ml aldım 600 tlye ama hiç kalıcılık yok ya denediğim testerla alakası yok . BOynerden aldım arcon kozmetik edt .
    Kalıcılık konusu biraz karışık.

Birincisi, burnun kokuya alışır, sen kokuyu almazsın ama etrafındakiler alır.
    İkincisi, parfüm kalıcı değildir. D&G The One var mesela kalıcılığı 40dk falan.
    Tester ile alakası yok diyor çevrem hani bu gün tekrar denedim tester edtyi hala püfür püfür esiyor kokusu geliyor ama mesela bende öyle düşündüm bana gelmiyordum dedim ama çevremdekilere zorla koklatmak zorunda kalıyorum öyle alıyorlar kokuyu. Önceki sıktığın parfümle alakası yok diyorlar . Koku aynı koku bazı notaları eksik gibi ama bilmiyorum ya beklemesi mi lazım yoksa üretimde mi bir değişiklik var . Boynere verdim geri arcon kozmetiğe gidecek
  • quote:

Tester ile alakası yok diyor çevrem hani bu gün tekrar denedim tester edtyi hala püfür püfür esiyor kokusu geliyor ama mesela bende öyle düşündüm bana gelmiyordum dedim ama çevremdekilere zorla koklatmak zorunda kalıyorum öyle alıyorlar kokuyu. Önceki sıktığın parfümle alakası yok diyorlar . Koku aynı koku bazı notaları eksik gibi ama bilmiyorum ya beklemesi mi lazım yoksa üretimde mi bir değişiklik var . Boynere verdim geri arcon kozmetiğe gidecek
    Sen Dior Sauvage yerine Dior Eau Sauvage falan almadın değil mi?
    Kesinlikle edt aldım
  • quote:

Kesinlikle edt aldım
    Dostum EDT mi aldın demiyorum.

İki tane farklı parfüm var. Birinin adı Dior Sauvage diğeri ise Dior Eau Sauvage.
    pardon eau çok eski bir parfüm hayır onu almam mümkün değil zaten :) dior sauvage aldım
  • Reformüle ile mahvetmişler bu parfümü bende 2017 batch edt versiyonu mevcut 1.5 günü görüyorum şimdi bunun birde pure parfüm versiyonu cıktı edt yine reformüle olmustur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mmertkk kullanıcısına yanıt
    Ya ne saçma bir şey reformüle olayı gerçekten sövüp saymak gerek
  • Bulabiliyorsan valentino uomo intense al bu aralar zor bulunuyor performansı üst düzey 12-13 saati rahatca görüyo yayılımda iyi reformüle olmadı diye biliyorum asla üzmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mmertkk kullanıcısına yanıt
    parfüm incelemeye gitti sence reformüle olması bizi yanıltıyor tüketici haklarına mı başvursam . Çünkü bize koklatılan tester parfümü ile alakası yok
  • Bu parfumelerde uretim bazli degisiklikler insani cildirtiyor. Aldigin bir sise digerini tutmuyor, hele ifra denen kurum ikide bir sinirlama getirip duruyor, buda ozgun parfum uretimini kisitliyor.

sauvage da neden edt sectiniz ki, esans olarak daha yogun, haliyle kalicilik daha fazladir. Edp kis sure kullandim 2 gun once siktigim gomlegi tekrar giyip gittim, magazadaki cocuk abi sauvage mi kullaniyorsun dedi. Yuh dedim ne burun var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem kullanıcısına yanıt
    ya sorma aldıgım parfümde hiç kalıcılık yok
  • quote:

ya sorma aldıgım parfümde hiç kalıcılık yok
    Hocam testerla kiyasliyorsunuz ama tester nerden nasil aldiniz ki fark oluyor. Belki tester sahte. bazi parfumlerin cakmasi daha etkili oluyor, ama orjinalligi olmuyor, sentetik oluyor kokular ama fena kokuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem kullanıcısına yanıt
    mağazadaki orjinal koku dostum aynısı diye aldım sıkıyorum 2 saatte kokusu gidiyor inceleme götürdüm diğer mağazada denedıgım testerın kokusu daha kalıcıydı . Reförmüle olmus sanırım
  • Türkiye sınırları içinde orijinal parfüm alabileceğiniz çok fazla yer yok. Bir tanesi sevil, diğeri boyner birkaç tanede butik ufak yer var. Onun haricinde nereden alırsan al Sahte

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.