Şimdi Ara

Diploma dağıtmaya başlayan aöf bürolarının listesi (21.06.2013 güncel) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
22.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu arada oradaki memura dedim ki kimliği vermesek ne olur (kimliği çıkarttım gözünün önünde) tutanak tutuyoruz o zaman dedi. tutulsun o zaman ben vermeyeceğim dedim, bu iş vicdan meselesi artık öğrenci değilsiniz ama hala öğrencilik olarak kullanacaksanız siz bilirsiniz dedi. benim amacım üzerindeki EGO bandrolünden faydalanmaktı ama adam haklı geldi birden verdim kimliği kesti imha etti.
  • Diplomalar gecmis senelerden farkli olacak diyorlardi dogru mu acaba? Birde askerlige hemen basvurabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırklareli'nde oturan var mı? yada gidip diplomayı alan.. önceki hafta slaı günü diplomalar hazır denmişti ama merkezde olmadığım için arayıp sorup öyle gideym dedim telefon sürekli meşgul
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Diplomalar gecmis senelerden farkli olacak diyorlardi dogru mu acaba? Birde askerlige hemen basvurabiliyor muyuz?

diplomalar mavi renk oldukça güzel görünüyor bence.
  • merabalar Uşak bürosundan diploma alan varmı veya bilgi verebilecek biri varmı arkadaşlar durum nedir telefonları çalışmıyo büronun nasıl öğrenebileceğizki gelip gelmediğini
  • Ankara Sincan bürosu diplomaları veriyor listeye ekleyebilirsiniz biraz önce aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: P4P800

Ankara Sincan bürosu diplomaları veriyor listeye ekleyebilirsiniz biraz önce aldım.

ekledim teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

quote:

Ankara Sincan bürosu diplomaları veriyor listeye ekleyebilirsiniz biraz önce aldım.

ekledim teşekkürler.

ankara-aydınlıkevler de veriyor. yazmıştım ama gözden kaçtı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdmustafa

quote:

quote:

ekledim teşekkürler.

ankara-aydınlıkevler de veriyor. yazmıştım ama gözden kaçtı sanırım.

evet atlamışım onu da ekledim

• Arkadaşlar diplomaların gelip gelmediğini hangi telefondan sorabiliriz? Geçen hafta 2 kere gittim kız neredeyse azarlayacaktı. Bu hafta perşembe veya cuma gelir dedi ama telefonla sorup öğrenin diye söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 25 Haziran 2013; 19:35:52 >
  • Arkadaslar sinav sonucu aciklandiktan sonra notlarin hepsi gecerdi simdi aof sitesine sifrem ile giremiyorum, ayni sorun sizdede var mi, mezun oldugumuzu herhangi bi yerden bakabiliyor muyuz?
    Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: berkantsert

Arkadaslar sinav sonucu aciklandiktan sonra notlarin hepsi gecerdi simdi aof sitesine sifrem ile giremiyorum, ayni sorun sizdede var mi, mezun oldugumuzu herhangi bi yerden bakabiliyor muyuz?
    Tesekkurler

Bende de girmiyor. "Sistemde hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Sorun devam etmesi halinde büronuzla irtibata geçiniz." yazıyor.
  • Bugün İstanbul/Kartal bürosundan diplomamı aldım arkadaşlar.Hepimize hayırlı uğurlu olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Arkadaslar sinav sonucu aciklandiktan sonra notlarin hepsi gecerdi simdi aof sitesine sifrem ile giremiyorum, ayni sorun sizdede var mi, mezun oldugumuzu herhangi bi yerden bakabiliyor muyuz?
    Tesekkurler

Bende de girmiyor. "Sistemde hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Sorun devam etmesi halinde büronuzla irtibata geçiniz." yazıyor.

mezunsunuz demektir
    bende aldım diplomayaı aynı şekilde giremiyorum.
  • Anıttepe Bürosu'ndan diplomamı aldım. Onur belgesi fos çıktı gibi. Ortalamam 3,16 bir de.

• quote:

Orijinalden alıntı: chatlaxs

Denizli de durum nedir gençler ? giden var mı

Denizlinin aöf büro numarasıda çalışmıyor diplomayı dağıtmaya başladılar mı bende merak ediyorum
  • quote:

quote:

quote:

Tesekkurler

mezunsunuz demektir

Mezun olduğumu biliyorum ama daha diplomayı almak nasip olmadı. Bu sabah gene uğradım AÖF bürosuna ve bugün kargolanmış güya yarın gelir dedi kız. Umarım yarın alabilirim. Ayın sonuna kadar askerlik şubesine götürmem gerekiyor da.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tesekkurler

mezunsunuz demektir

Mezun olduğumu biliyorum ama daha diplomayı almak nasip olmadı. Bu sabah gene uğradım AÖF bürosuna ve bugün kargolanmış güya yarın gelir dedi kız. Umarım yarın alabilirim. Ayın sonuna kadar askerlik şubesine götürmem gerekiyor da.

ben kargolanmış dedikleri günün ertesinde aldım diplomayı en azında yolda olması 1-2 gün içinde elinizde olması demek

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tesekkurler

mezunsunuz demektir

ben kargolanmış dedikleri günün ertesinde aldım diplomayı en azında yolda olması 1-2 gün içinde elinizde olması demek

İnşallah hocam yarın olur. Yarın malum cuma hafta sonu da AÖF büroları kapalı pazartesi de 1 temmuz olacak. Yarın oldu oldu yoksa sıkıntı olacak.

• Merhaba arkadaslar bi sorum olacaktı.

İstanbul kartal bürosuna kayıtlıyım ama şuan Çanakkalede'yim.Burdaki aöf burosundan diplomamı alabilirmiyim.

AoF ile iletişime gecemedim. 444 lü numaraya gecmişler ve mesgul calıyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.