Şimdi Ara

Directx 11 ve HD4650

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
7.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç sorum olacak. ATI Radeon HD4600 serisi, büyük ihtimal 4650, ekran kartım var. Vista kullanırken problemim yoktu ama 7 geçince Crysis, GTA 4 gibi oyunlarda kasmalar başladı. Bunun sebebi ne olabilir?

Directx 10.1'i destekliyor diye biliyorum bu kart. Directx silinmiş falan olabilir mi? DirectX'in hangi versiyonunun yüklü olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Araştırınca şöyle bir durumla karşılaştım. Windows 7 yüklenirken DX11'i yüklemiş. Ama bu ekran kartı bunu desteklemiyor ( herhalde ). Problem bundan kaynaklanıyorsa downgrade yapabilir miyiz?

Daha da araştırınca Directx 10'un 7'ye uyumlu olmadığını gördüm. 7'ye DX10 yükleme şansımız yok demek mi bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haekhan -- 24 Ocak 2010; 16:29:52 >

• ekran kartınız DirectX® 10.1, Shader Model 4.1 destekliyor.. fakat bu demek değildir ki directx10.1 windows 7 de çalışmaz.. çalışır tabiki.. sonuçta directx 11 10.1 de içermekte.. sadece siz directx 11 de oynayamazsınız o kadar..

kurulu olan directx sürümünü, çalıştır satırına dxdiag yazıp görebilirsiniz.. yalnız şüphelenmeniz gereken başka unsurlar da olabilir.. mesela oynadığınız oyunlar orijinal mi ? yada kullandığınız driver ne kadar optimize edilmiş? daha güncel sürümü var mı yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.