Şimdi Ara

DirectX 11 Yüklü lakin gösteremiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün steamdan Middle-Earth Shadow of mordor satın aldım. bilgisayarıma eksiksiz olarak yükledim ama oyun başlattığımda " Installed video device not support DirectX 11 features" adlı hatayı alıyorum. Dxdiagdan baktığımda da , nvdia denetim masasından baktıysam da 11 olduğunu görebiliyorum. bu da aklıma oyunun ekran kartını görmediği şüphesini getirdi.
    Nvidia denetim masasından da kontrol ettim oyun, yüksek performanslı nvdia işlemcisi ile çalışıyor yani görmesi gerek.
    windows update ile bütün updateleride aldım yani şundan eminim bilgisayarımda directx11 yüklü.
    sizden ricam ben bu oyunu directx 11 olarak nasıl gösterebilirim. yada ekran kartın okumasını nasıl sağlayabilirim? bana bunu yapabilecek bir arkadaş olursa Allah ondan rağzı olsun.

(Arkadaşlar sağ tık yapıp grafik işlemci ile çalıştır diyorum nvidia işlemcisini görüyor ama yinede aynı hatayı veriyor.) OYUN ORJİNAL
    Sorunun ne olduğunu buldum dxdiagda 11 gözükmesine rağmen ekran kartımız 11 desteklemiyormuş.

Sistem özellikleri:
    İşletim sistemi : Windows 7 Home Premium 64bit
    İşlemci : Intel(R) Core(TM) i7 CPU M 640 @ 2.80GHz (4 CPUs), ~2.8GHz
    Bellek : 6144 MB RAM
    DirectX sürümü : DirectX 11
    Ekran kartı : Nvidia GeForce GT 320M (son güncellemelerini yaptım 341.92)
    Yaklaşık top bellek: 3693 MB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi og06 -- 15 Kasım 2015; 3:11:49 >

• dostum senin ekran kartinin dx11 destegi yok. dx11 yuklu olup olmamasi onemli degil. Senin kart dx10.1. dir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.