DİRECTX encountered an unrecoverable error. check the readme for possible solutions
ne yapmam gerekiyo yarım lütfen
DirectX i Güncelle Derim Ben
aynı directx hatası bendede oluyoo.ekran boyutunu ayarlamak için çalışıyorum bu hata çıkıyo bendede..yardım lütfen
X-Fire açık iken ekran boyutu ayarını yapmaya çalışıyorsan vermiş olabilir bu hatayı.X-Fire kapat ve öyle yap grafik ayarlarını Call of Duty 4 ' ün ve directX 9.0c 'nin yüklü olduğuna emin ol bilgisayarında.
Direct-x' i güncelle
quote:
Orjinalden alıntı: KoMiKaZe
X-Fire açık iken ekran boyutu ayarını yapmaya çalışıyorsan vermiş olabilir bu hatayı.X-Fire kapat ve öyle yap grafik ayarlarını Call of Duty 4 ' ün ve directX 9.0c 'nin yüklü olduğuna emin ol bilgisayarında.
....................
saoLuN beNimde işime yaRadı
ok saolun bende de oldu :D
xfire bende yok seçenekelerde göremdim
halleti var olan exe dosyasını ilacıyla tekrar değiştirince işlemye başladı ama öncesinde windowsta hzi değiştirdim ilkinde numara yaptı cdden directx yeniden yükleyince hzi 75 yaptım tabiki bunla alakası yok ama girince oldu çözümü directx yeniden yüklemek kaldırmadan oyunun cdsinden
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme