Şimdi Ara

Direksiyon kutusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim . birkaç gündür yazmıyorum.

Sorun için salıncaklar ve rotiller değişmesi gerekiyor dendi.Direksiyon kutusundan da tıkırtı geliyor(muş).hafif bir boşluk var fakat henüz yaptırma imkanı bulamadım.

636 arkadaşımızın dediği çok mantıklı geldi.umarım bu sorunu 500 lira gibi bir rakama hallederiz sorun çözümlenir.

V kayışı iz yapmıs bunu da eklemek isterim.

Konu ile ilgili değil: Foruma 10-15 sene önce üyeliğim vardı eski bir takipçisiyim.O zamanlardan belki aramızda hala olanlar vardır Tanergöde ve meteg vardı.Güzel zamanlardı.Eklemek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇağrıAktaş -- 31 Ocak 2019; 22:8:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇağrıAktaş

Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim . birkaç gündür yazmıyorum.

Sorun için salıncaklar ve rotiller değişmesi gerekiyor dendi.Direksiyon kutusundan da tıkırtı geliyor(muş).hafif bir boşluk var fakat henüz yaptırma imkanı bulamadım.

636 arkadaşımızın dediği çok mantıklı geldi.umarım bu sorunu 500 lira gibi bir rakama hallederiz sorun çözümlenir.

V kayışı iz yapmıs bunu da eklemek isterim.

Konu ile ilgili değil: Foruma 10-15 sene önce üyeliğim vardı eski bir takipçisiyim.O zamanlardan belki aramızda hala olanlar vardır Tanergöde ve meteg vardı.Güzel zamanlardı.Eklemek istedim.
    Taner Göde forumda değil, facebook'taki bir grupta bulunuyor. Meteg ise ne yazık ki aramızdan ayrıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Taner Göde forumda değil, facebook'taki bir grupta bulunuyor. Meteg ise ne yazık ki aramızdan ayrıldı.

Alıntıları Göster
    anlıyorum. çok kaliteli paylaşımlar oluyordu.suan pek takip etmediğim için birşey diyemeyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.