Şimdi Ara

Direksiyon Seti Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 0-200 TL arası en iyi direksiyon seti hangisi?Lütfen Acil Cevap!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: gzkn

Arkadaşlar 0-200 TL arası en iyi direksiyon seti hangisi?Lütfen Acil Cevap!!!

O fiyat aralığında alacağınız tüm direksiyon setleri neredeyse birbirinin aynısıdır. Fiyat farkının temel sebebi biraz yazılımsal biraz da malzeme kalitesinden ibaret oluyor bir de yarım yamalak çalışan titreşimler. İmkanınız varsa biraz daha biriktirip veya taksit yaptırarak Driving Force GT alın ya da ben pek tercih etmesem de yine ikinci el bir DFGT alabilirsiniz. Böyle bir imkanınız yoksa direksiyon seti yerine kaliteli bir gamepad almak hem daha fazla keyif almanızı hem de daha çok oyunda kullanabilmenizi sağlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silence34

quote:

O fiyat aralığında alacağınız tüm direksiyon setleri neredeyse birbirinin aynısıdır. Fiyat farkının temel sebebi biraz yazılımsal biraz da malzeme kalitesinden ibaret oluyor bir de yarım yamalak çalışan titreşimler. İmkanınız varsa biraz daha biriktirip veya taksit yaptırarak Driving Force GT alın ya da ben pek tercih etmesem de yine ikinci el bir DFGT alabilirsiniz. Böyle bir imkanınız yoksa direksiyon seti yerine kaliteli bir gamepad almak hem daha fazla keyif almanızı hem de daha çok oyunda kullanabilmenizi sağlar.

Snopy V5H USB Pro direksiyonu çok öneriyolar bide 2. el almaya güvenmiyorum

• quote:

quote:

quote:

Snopy V5H USB Pro direksiyonu çok öneriyolar bide 2. el almaya güvenmiyorum

Dediğim gibi eğer 90 derece dönüyorsa sabaha kadar da önerseler almayın gamepad ile oynamaktan farkı yok en azından onunla daha fazla keyif alırsınız çocuğun eline oyuncak vermek gibi bir şey 90 derece dönen direksiyonla araba yarışı oynamaya çalışmak tecrübe ile sabittir. Bugün alacağıma gerekirse bekler 1 sene sonra alırım ama adam gibi bir set alırım alacak olsam. SNOPY'nin o tarz setleri seneler önce 40 lira civarıydı bugün 100 lira olmuş aynı tas aynı hamam.

• LOJİTECH G27 AL adam akıllı set ama pahalı :D
  • quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/Oyun%20Kollar%C4%B1%20ve%20Direksiyonlar/snopy-ft-38c2-sg-ft38c2-pcps2ps3-uyumlu-direksiyon/productdetails.aspx?I_ID=39813

bu yeterli gelir.

• Silence34 S kullanıcısına yanıt
    hocam 90 derece dönenlerden kastınız snopy goldmaster markalarının dıreksıyonları dedıgını farzedıyorum ben 2. el 40 tlye logitech formula feedback aldım 90 derece donuyor ama ince ayarlarla dirt 2 gibi bir oyunu çok rahat oynuyorum 4 haftadır rizedeyim direksiyonum istanbulda kaldı istanbula gidip oynamak için deliriyorum bazen öyle :D ben 2.el aldım direksiyon daha çok mekanik bir ürün olduğu için ilk 3-5 kullanımda sağlamlığı belli oluyor o yüzden adamdan garanti aldıktan sonra çok istersen sahibinden.com'da get var başka sitelerde de var böyle şeyler parayı sahıbındene yatırıyorsun adam urunu yolluyor 3 gun test suren var bı sıkıntı durumunda gerı yollayıp paranı geri alabiliyosun zaten 3 gün bir sıkıntı çıkmazsa öyle sağlam demektir 200 tlye çok güzel düşürebilirsen hala garantisi devam eden logitech driving rforce gt bulabilirsin
  • ben city car driving için arıyorum klavyeyle ayarlar güzel değil onun için yarış oyunu için değil bide euro truck simulator 2 için
  • Bulduğum Direksiyon

Snopy V5H U
  • quote:

quote:

tam olarak nasıl bişey olsun vitesi sıralı mı yoksa otamatik vites gibi sadece ileri geri yeri olsun bide debrajlımı istiyorsun ?

• valla manuel varsa daha iyi ama otomatikte olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.