Şimdi Ara

Direksiyon seti ve oyunla araba kullanmayı öğrenmek (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
19.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Oyun rusça, hiçbirşey anlamıyorum ama oyuna girdim harika meğer hiç bilgim yokmuş biraz öğrendim klavyeyle de olsa. Her virajda arabayı stop ettirdim fren yaptıktan sonra debriyaja basmak gerekiyormuş. Cidden çok iyi oyun ama klavyeyle olmuyor pek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LasVegas:::

quote:

Orijinalden alıntı: aktas34

quote:

Orijinalden alıntı: ozanunal

quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

@ozanunal
    Dediğin en mantıklısı ama o da biraz pahalı olacak. Dedikleri gibi sadece direksiyonla hakimiyeti geliştirsem daha iyi olur. Şimdi sadece direksiyon kullanacağımı düşünürsek,
    30TL-100TL arası ucuzlardan mı almalı
    Logitech driving force gt mi almalı (bimekste 150, gold ve vatanda 170, teknosada 339 tl)
    f/p açısından hangisi, logiteche o kadar fazladan para verdiğime değer mi?

Bu teknosa ne yapmaya çalışıyor Elinde az var da alan olursa kazıklarım mı diye düşünüyo acaba

Driving Force GT al dandik direksiyonlarla direksiyon hakimiyetin daha kötü olabilir. .

@aktas34 googledan bulmuştum ben oyun Rusça bu arada.

oyunu indirdim hata alıyorum acaba sorun ne olabilir ?

Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.

denedim olmadı.

quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

3D Instrcutor
    Oyun rusça, hiçbirşey anlamıyorum ama oyuna girdim harika meğer hiç bilgim yokmuş biraz öğrendim klavyeyle de olsa. Her virajda arabayı stop ettirdim fren yaptıktan sonra debriyaja basmak gerekiyormuş. Cidden çok iyi oyun ama klavyeyle olmuyor pek.

çaylak sende indirme linki varsa pm olarak atabilirmisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktas34 -- 27 Eylül 2010; 7:26:08 >

• banada atın artık her pazar deneme sürüşü yapacağım arabayla
  • Hiç bir faydası olmaz bence.Gerçekde işler değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

Hiç bir faydası olmaz bence.Gerçekde işler değişir.

12 yıldır şöförüm valla, gerçek sürüşle tamamen aynı hissi veren simülasyonlar var kesinlikle çok faydalı olacaktır.
  • 3d indursctur ayarlarını beceremedim ben bilen varsa yardım edebilirmi? derbiyaj hangi harf vs.
  • Bu oyunla evet!

• çaylak kral bana oyunun linkini atabilir misin ? nasıl güzel mi bi de naptın direksiyon işini
  • Direksiyon alamadım malesef birkaç ay ertelendi o iş. Oyun olarak da 3d instructor yukarda vermişler t@rrentten indirdim ben.
  • Gelişen Unity3D teknoloji sayesinde bu tarz oyunları artık tarayıcı üzerinden de oynayabiliyorsunuz. Traffic Talent isminde bir oyun var çok gerçekçi bir araba sürme oyunu.

Ayrıca birkaç farklı versiyon Unity3D simülasyon oyununu da aynı siteden bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.