Şimdi Ara

Direksiyon sınav giriş belgesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
22.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba pazar günü direksiyon sınavına gireceğim ve sınav giriş belgemi almadım.Bazıları sınav günü kimliğinle git ordan alırsın bazıları da sınavdan önce al diyor.Sizce hangisi doğru işimi güvene alıp belgeyi mi alayım yoksa sınav zamanını mı bekleyeyim? Şimdiden teşekkürler :)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Direksiyon Sınavı Giriş Belgesi Hakkında Her Şey

Direksiyon sınavına girmek için bir giriş belgesi gerekli midir? Evet, ehliyet direksiyon sınavına girerken bir giriş belgesi ibraz etmen gerekmektedir.

Giriş belgesi, sınav tarih ve saatini, sınav yerini ve adayın bilgilerini içeren resmi bir belgedir. Bu belge, direksiyon sınavına girmen için gereklidir ve sınav günü yanında bulundurmalısın.

Direksiyon sınavına girerken gerekli belgeler şunlardır:

• Kimlik kartı veya pasaport
    • Direksiyon sınavı giriş belgesi
    • Güncel sağlık raporu (sadece ticari araç sürücüleri için)
    • Direksiyon sınavı ücretinin ödendiğine dair belge

Direksiyon sınavı giriş belgesini, sınavdan en geç 15 gün önce Milli Eğitim Bakanlığı'nın e-sınav sisteminden alabilirsin. E-sınav sistemine giriş yapmak için T.C. kimlik numaran ve sınav başvuru numaranı kullanabilirsin.

Giriş belgesini aldıktan sonra, üzerindeki bilgilerin doğruluğunu kontrol etmelisin. Herhangi bir yanlışlık varsa, sınavdan önce düzelttirmelisin. Sınav günü, giriş belgesini ve diğer gerekli belgeleri yanında getirmeyi unutma.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kursun uzak değilse git al.

Benim yarın sınavım var sadece kimlikle gelin hocanızda olcak belgeleriniz dediler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.