Şimdi Ara

Direksiyon sınav ücreti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RagnarLoRdbrok

Hocam aslında 70 liraymis ama bazı kurslar paranın üstünü almak için 80,100,120 falan istiyorlarmış. Direksiyon sınav parası da bankaya yatırılıyor ama ilçe milli eğitim müdürlüğü 'nün belirlediği bi banka var, gidip ona yatırıyosun. Yani öyle her bankanın atm sinden olmuyo galiba. Mesela benim bulunduğum ilçe vakıfbank ı belirlemiş. Hesap numarasi açmışlar, oraya yatiriyosun ve dekontu kursa teslim ediyosun. Ben de bunu tam bilmiyodum, bi de bayram öncesi dekontla bankayla uğraşmamak için kursa 100 lira verdim onlar yatircaklar benim adıma. Ama sonradan öğrendim ki bazı kurslar ekstra para istemeden 70 liraya kursiyer adına yatırıyormuş. Ben de kendi kursumu yarın ilçe milli eğitim müdürlüğüne şikayet etme kararı aldım

Ben zaten onlara hakkı olan parayı ödedim,daha fazlasını ödemeye niyetim yok ancak örnegin yarın ATM'den 70TL yatırdım diyelim benim sınav tarihimi 24-25'den sonraya atmazlar değilmi acaba.

• KronCHE K kullanıcısına yanıt
    Yok, kafalarına göre yapamazlar onu. Zaten tarihleri milli eğitim belirler, onlara laf düşmez. Parayı yatırsan bile dekontu mutlaka kursa teslim etmen gerek. Onu unutma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RagnarLoRdbrok

Yok, kafalarına göre yapamazlar onu. Zaten tarihleri milli eğitim belirler, onlara laf düşmez. Parayı yatırsan bile dekontu mutlaka kursa teslim etmen gerek. Onu unutma

Teşekkürler,peki ilçemin belirlediği banka atm'sini nereden bilgi edeceneğim?
  • KronCHE K kullanıcısına yanıt
    Onu kurstan öğrenebilirsin. "Siz parayı verin biz yatıralım, sizin yatırma hakkınız yok" falan derse at önüne 70 lirayı. Eğer 100 lirada diretirse milli eğitime şikayet ederim dediğin an yola gelip hesap numarasını verir zaten.

• Sınav ücreti 70tl önceki sınav iptal edildiğinden galiba 24-25 eylül ve 1-2 ekim tarihlerinde yapılacak sınav kurs bana öyle dedi malum okullar açılcak sınav tarihini özellikle belirtsem bir yararı olur mu yoksa tamamen şansa mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvoni -- 15 Eylül 2016; 14:29:20 >
  • Daha 5 dk önce kurs ile konuştum. 24-25 Eylül'de ki sınava alacağız sizi dedi. Ücretleri ve kesin tarihin ne zaman belli olacağını sordum. 19 Eylül Pazartesi belli olacak dedi. 70 lira ücret ödeyeceksiniz onu da hafta içi verirsiniz dedi tamam dedim. Kurslarınıza çok dikkat edin fırsatçılık yapmasınlar
  • Irregular Truths kullanıcısına yanıt
    Malesef bugün 100TL yatırdım ama şikayet edeceğim gereken yerlere..

Meblağ önemli değil birde kurs herhangi bir ek ücret almıyorum demiyormu işte ona sinirleniyorum..

Haram olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: KronCHE

Malesef bugün 100TL yatırdım ama şikayet edeceğim gereken yerlere..

Meblağ önemli değil birde kurs herhangi bir ek ücret almıyorum demiyormu işte ona sinirleniyorum..

Haram olsun..

Hocam ilçe milli eğitime şikayet edin,çok tırsıyorlar
  • Irregular Truths kullanıcısına yanıt
    Edicem acaba ismim vs gözukurmu.

• quote:

Orijinalden alıntı: KronCHE

Edicem acaba ismim vs gözukurmu.

Hocam şikayet ederken kimliğimin gizli kalmasını istiyorum yaz. Zaten onlar ifşa etmezler
  • İlk olarak sınavı hangi milli eğitim müdürlüğü yapıyor onu öğrenip oraya giderek hesap no öğrenilip 70tl yatırıp (kendi tc ile) sonra dekontu kursa bırakın. sıkıntı yaparlarsa bi kopya alıp milli eğitim müdürlüğüne götürünüz.
    Gelelim şikayet işine kurstan 100 tl ücreti verdiğinde bir makbuz alıyormusun?
    Makbuza 100 tl direksiyon sınav ücreti yazıyorsa şikayetinden birşey çıkar yoksa boşuna uğraşmış olursunuz.Selametle...
  • valla beyler size iyi fiyat çekmişler benden 170 tl aldılar ve üçüncü girişimde aldım üç seferdir 170 tl verdim.
  • Lemansky kullanıcısına yanıt
    hocam direksiyon sınavına girdiğin zaman sana kimlik gibi bir kağıt veriyorlar ya onun üzerinde sınav ücreti yazıyordu. mesela benden 75 tl almışlardı ama kağıtta 70 tl yazıyordu. senden çok fazla almış adamlar. kaç tane adam vardır bir de
  • quote:

Orijinalden alıntı: lappland

hocam direksiyon sınavına girdiğin zaman sana kimlik gibi bir kağıt veriyorlar ya onun üzerinde sınav ücreti yazıyordu. mesela benden 75 tl almışlardı ama kağıtta 70 tl yazıyordu. senden çok fazla almış adamlar. kaç tane adam vardır bir de

Valla hocam nereden baksan tek günde 60 dan fazla adam vardı cumartesi gününü bilmiyorum 120-150-170 diye katlamışlar bana hep 170 TL katladılar anlamadım gitti.
  • 3 kursla konuştum üçü de 60 yazılı 70 direksiyon dedi. Fazlası üçkağıta giriyor sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.