Şimdi Ara

Direksiyon Sınavı Hakkında Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
5.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

29 Haziran 2013 tarihli sınavın, direksiyon sınavı 27-28 Temmuz 2013 te yapılacak.

Direksiyon sınavı hakkında sorularınız varsa bu konu altına yazabilirsiniz.

Direksiyon Sınavında yapılması gerekenler için tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrit -- 12 Temmuz 2013; 21:25:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cagrit

Merhaba arkadaşlar

29 Haziran 2013 tarihli sınavın, direksiyon sınavı 20-21 Temmuz 2013 te yapılacak.

hocam ben geçen gün internette bakmıştım 28 29 temmuz diyordu.Bende gireceğim direksiyon sınavınada. Direksiyon derslerine gidecemedim.Tüm türkiyede aynı tarihtemi oljuyor direksiyon sınavı ve direksiyon sınavı aynı gün açıklanması lazım.açıklandıktan kaç gün sonra sürücü belgem elime ulaşır

• quote:

Orijinalden alıntı: aladinn

quote:

Merhaba arkadaşlar

29 Haziran 2013 tarihli sınavın, direksiyon sınavı 20-21 Temmuz 2013 te yapılacak.

hocam ben geçen gün internette bakmıştım 28 29 temmuz diyordu.Bende gireceğim direksiyon sınavınada. Direksiyon derslerine gidecemedim.Tüm türkiyede aynı tarihtemi oljuyor direksiyon sınavı ve direksiyon sınavı aynı gün açıklanması lazım.açıklandıktan kaç gün sonra sürücü belgem elime ulaşır

Hocam şimdi sınav tarihini yine güncellerim. Ama şuanda olan, bilgimizde olan tarihler bunlar. Yine dediğim gibi bir değişiklik olursa ben yine eklerim.

Direksiyon derslerine keşke katılsaydınız, sizin için yararlı olurdu. Yayınladığım makaleyi mutlaka inceleyin.

Evet, türkiyede aynı tarihte oluyor. Sürücü belgesi için şu makaleyi inceleyinhttp://ehliyettesti.net/sinavlar-sonrasi-ehliyet-alma-islemleri/

• Hocam ben yeni sistemden direksiyon sınavına gireceğim. Birtakım yeni şeyler eklenmiş ve sınav süresi uzamış bildiğim kadarıyla. Sizce çok zorlarlar mı, dedikleri gibi hata yapınca ehliyet vermeme gibi bir durum olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..:lion_boy:..

Hocam ben yeni sistemden direksiyon sınavına gireceğim. Birtakım yeni şeyler eklenmiş ve sınav süresi uzamış bildiğim kadarıyla. Sizce çok zorlarlar mı, dedikleri gibi hata yapınca ehliyet vermeme gibi bir durum olur mu ?

Ehliyet vermeme gibi durumları var tabiki. Hocam verdiğim linkteki klasik şeyleri yaparsanız durumunuz kolay olur.
  • quote:

Ehliyet vermeme gibi durumları var tabiki. Hocam verdiğim linkteki klasik şeyleri yaparsanız durumunuz kolay olur.

Güzel paylaşım olmuş hocam inceledim sağolun. Fakat yeni sistemde yokuşta durup tekrar kalkma, gece sürüşü gibi şeyler olacağı söyleniyor, ne kadar uygulanabilir sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..:lion_boy:..

quote:

Güzel paylaşım olmuş hocam inceledim sağolun. Fakat yeni sistemde yokuşta durup tekrar kalkma, gece sürüşü gibi şeyler olacağı söyleniyor, ne kadar uygulanabilir sizce ?

Uygulama konusunda sizle beraber bizde ilk defa göreceğiz. O tür hareketlerin yapılması aslında ülkemiz için daha iyi olmuş. Size gelince, bol bol yokuş çalışması yapmanızı tavsiye ederim. En basitinden pazar alanının girişi yokuştur genelde. Haftaiçi orada antreman yapabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Merhaba arkadaşlar

hocam ben a2'den direksiyona giricem fakat 2 sorum var. 1.si biçok kurs 50 tl ücret alırken bizim kurs 80 tl istiyo ve biz bundan pay almıyoruz meb bakıyo bu işlere diyo.düdükleniyo muyuz yoksa kurstan kursa göre değişir mi ? 2.sorum ise motorsiklet direksiyon sınavında dikkat etmem gerekenler neler ?

• Kurstan kursa değişiyor, kafalarıan göre fiyatta verebilirler.

Motorsiklet kursuna bende katılmadığım için yardımcı olamayacağım. Ama bunu dediğiniz iyi oldu, hemen çevremden bulup bir makalesini yayınlayacağım. Beklemede kalın..
  • 27 temmuzda yapılacak diyorlar kursta, bu bilgiye nereden ulaştınız acaba?
  • Evet arkadaşlar kusura bakmayın kayserinin sitesinde ulaşabildim. 27-28 Temmuz
  • Bu ay boş günüm yok, bu ay içindeki (27-28) sınava girmeyip önümüzdeki ay içinde olan (tarihi bilmiyorum yazarsanız sevinirim) telafi sınavına girsem kurs ekstra ücret ister mi???
  • Arkadaslar direksiyon sinavi ucreti ne kadar az once kursu aradim 100 lira dedi yeni sistemde girdim sinava 90 lira degil mi dedim zam geldi dedi asli nedir bu olayin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru

100 lira oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostcoast

doğru

100 lira oldu

Arkadaslarim 90 lira yatirmis ama ?

• Hazır yeri gelmişken bende bir şey sormak istiyorum..
    Bu sürücü kursunda kursa devam zorunluluğu var mı yoksa hiç kursa gitmeden direk sınavları geçsek ehliyeti alabiliyor muyuz?
  • Merhabalar;

Arkadaşlar ben 24 Ağustos'taki yazılı sınava girmeyi düşünüyorum. Onun direksiyon sınavı da internette 14-15 Eylül olarak gözüküyor. Ancak ben 19 Eylül'de Erasmus'la Polonya'ya gideceğim. Uçak biletimi bile aldım. Promosyonlu olduğu için tarihini de değiştiremiyorum. Şimdi bu direksiyon sınavının ertelenmesi durumunda ne yapabiliriz? Diyelim ki birşey yapamıyoruz sizce bu riski almaya değer mi?

Teşekkürler.
  • senden para mara istemedilerse salla..sen sadece sınava gir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas1903

Arkadaslar direksiyon sinavi ucreti ne kadar az once kursu aradim 100 lira dedi yeni sistemde girdim sinava 90 lira degil mi dedim zam geldi dedi asli nedir bu olayin ?

Benden 50tl istediler 100 cok abartı bir rakam

• ehliyet sınav harcini ne zaman yatircaz bilgisi olan varmi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.