Şimdi Ara

Direksiyon Sınavı Ne Zaman? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
3.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hatirladigin sormak istedigin sorulari sorabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sınavdan kalanlar yeni sınav tarihinde sınava girecekler 8.ayın sonunda olur bu sınavda.
    Direksiyon kurs bedeli en fazla 50 lira ödeyiniz kursa kurs eger bu fiyatdan cok istiyorsa! Kendim yatırmak istiyorum deyebilirsiniz, Arada fark varsa o kurs iyi bir kurs deyil demektir.
    29 Haziran 2013 tarihli Ehliyet sınavında başarılı olan adaylar için direksiyon sınavı tarihleri:
    1. ayak 13-14 Temmuz 2013,
    2. ayak 20-21 Temmuz 2013,
    3. ayak 27-28 Temmuz 2013 ile 3-4 Ağustos 2013 (kalanlar için)...
    Hala aklınızda ehliyet sınavları ile ilgili ögrenmek istediginiz konular varsa http://www.ehliyetsinavi-sonuclari.com/ehliyet-sorogren sorabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: alarmala^bomba

Bu sınavdan kalanlar yeni sınav tarihinde sınava girecekler 8.ayın sonunda olur bu sınavda.
    Direksiyon kurs bedeli en fazla 50 lira ödeyiniz kursa kurs eger bu fiyatdan cok istiyorsa! Kendim yatırmak istiyorum deyebilirsiniz, Arada fark varsa o kurs iyi bir kurs deyil demektir.
    29 Haziran 2013 tarihli Ehliyet sınavında başarılı olan adaylar için direksiyon sınavı tarihleri:
    1. ayak 13-14 Temmuz 2013,
    2. ayak 20-21 Temmuz 2013,
    3. ayak 27-28 Temmuz 2013 ile 3-4 Ağustos 2013 (kalanlar için)...
    Hala aklınızda ehliyet sınavları ile ilgili ögrenmek istediginiz konular varsa http://www.ehliyetsinavi-sonuclari.com/ehliyet-sorogren sorabilirsiniz.

hocam eminmisiniz ayak 13-14 Temmuz 2013 oldugunu hiç sanmıyorum sınavın açıklandıgı hafta yapacaklarını am inş yparlar bayramdan önce ehliyeti alırsm iyi olur :D

• sql98 emin olabilirsin bu yazıları uydurarak yada kulakdan dolma bilgilerle yazmıyorum. sınav sonucları acıklandıgı zaman kaydoldugun kursa müracak et onlar seni yönlendirir.
    burda kimse seni 13-14 temmuz sınavlarına sokamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alarmala^bomba

sql98 emin olabilirsin bu yazıları uydurarak yada kulakdan dolma bilgilerle yazmıyorum. sınav sonucları acıklandıgı zaman kaydoldugun kursa müracak et onlar seni yönlendirir.
    burda kimse seni 13-14 temmuz sınavlarına sokamaz.

Hocam ben ilk kez gireceğim. 13 temmuzdakine direksiyon sınavını önceden geçememiş olanlar mı girer genelde.
  • 13-14 temmuzda direksiyon sınavı varsa çok iyi. İstediğimiz tarihte girebiliyoruz demi
  • ehliyet direksiyon sınavı İl-İlce MİLLİ EGİTİM MÜDÜRLÜKLERİ ve kurslar arasında yapılan görüsmeler sonucu belirli tarihlerde sıralamaya göre yapılır ayrıntılı bilgiyi sürücü kursunuzdan alabilirsiniz.
    Beakje : önceki direksiyon sınavında kalanlar girebilir ama dedigim gibi sürücü kursunuza danısınız.
  • En yakın a2 sınavı ne zaman acaba 27 sine söylemişti sürücü kursu

• quote:

Orijinalden alıntı: Beakje

13-14 temmuzda direksiyon sınavı varsa çok iyi. İstediğimiz tarihte girebiliyoruz demi

Tabikide Hayır

• direksiyon sınav harcının son ödeme tarihi ne zaman?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espv -- 5 Temmuz 2013; 10:10:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: espv

direksiyon sınav harcının son ödeme tarihi ne zaman?

Onunda mi harci var

• Kaçak Yolcu kullanıcısına yanıt
    evet.50 tl
  • Bizim kurs 27 temmuzda dedi Neye gore erken veya gec girebiliyoruz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

Bizim kurs 27 temmuzda dedi Neye gore erken veya gec girebiliyoruz ?

27 Temmuzda zaten
  • Sınavda trafiğe çıkıcaz mı yoksa kurs aldığımız yerde mi sınav olucaz sistem nasıl olacak veya genel bi bilgi var mı ?
  • Deli oldum kaldik su sehirde tatil yapanadik daha ramazan girdi bide araya

• quote:

Orijinalden alıntı: CacA762

Sınavda trafiğe çıkıcaz mı yoksa kurs aldığımız yerde mi sınav olucaz sistem nasıl olacak veya genel bi bilgi var mı ?

hocam belli bir yer var o yolda ediyorsunuz.
    rizede bir okuldan basliyoruz ilk rampa ya gidiyoruz sonra geri rampa ordan sanayi bölgesine iniyoruz kavsaktan dönüp okula geri gidiyoruz. yol 6 7 km dahada uzun olabilir
  • CacA762 kullanıcısına yanıt
    direksiyon dersini aldığınız yerde sınav yapılır.hatta ilçedeki bütün kurslar orada sınav yapacak.sınav günü orası ana baba günü olacak.çok sık dur kalk yapacaksınız.(yazdıklarım istanbul için geçerlidir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espv -- 6 Temmuz 2013; 11:18:55 >
  • Direksiyon Sınavı içinde mi ücret alıyorlar ? yeni öğrendim daha
  • Bu direksiyon ucretini arkadaşım odemedi aynı kursa yazildik ben kalmıştim. Simdi bu yeni sistem mi yoksa benimkini kurs mu oder yine.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.