Şimdi Ara

DİREKSİYON SINAVINDAN KALDIMMM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İnşallah kardeşim. Beni yanlış anlama senin için söylüyorum :). Güvenim sonsuz geçersin inşallah :)
  • Arkadaslar 1 kere sinyal vermeyi unuttum diye beni asagi indirirler mi? Kurallar bu kadar kati mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malesef kurallar bu kadar sert ama önemli bir şey olan yeni nesil e oluyor bizim gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: civil wrongs

Arkadaslar 1 kere sinyal vermeyi unuttum diye beni asagi indirirler mi? Kurallar bu kadar kati mi?

Hayır sinyallerde katı bir komisyon üyesine gelirsen 2. sinyali unutuşun da indiriyorlar. Ama benim arkadaşım dün 4-5 sinyal kaçırmasına rağmen komisyon üyelerimiz o kadar iyiydi ki bırakmadılar. Ben ise parkı yaparken 1 bilemedin 2 cm sarı çizgiye tekeri çıkarmadım diye dışardaki komisyon üyesi in aşağı dedi. İçerdeki 2 komisyon üyesi bile şaşırdı. Adama bu park kabul edilebilir demelerine rağmen dışarıdaki adam kıllık çıkardı. (Sanırım oruç başına vurdu :@ Beyimizin siniri yüzünden 360 lira para bir daha vericem. Umarım Allah bir yerden çıkarır .) Tek seferde indirdikleri nadir şeyler var. Onlarda;
    Geri geri L'yi yapamazsan.
    Geri geri 25mt'yi yapamazsan.
    İki duba arası parkı yapamazsan.
    Kırmızı ışıkta geçersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramualda -- 19 Haziran 2016; 10:09:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramualda

quote:

Arkadaslar 1 kere sinyal vermeyi unuttum diye beni asagi indirirler mi? Kurallar bu kadar kati mi?

Hayır sinyallerde katı bir komisyon üyesine gelirsen 2. sinyali unutuşun da indiriyorlar. Ama benim arkadaşım dün 4-5 sinyal kaçırmasına rağmen komisyon üyelerimiz o kadar iyiydi ki bırakmadılar. Ben ise parkı yaparken 1 bilemedin 2 cm sarı çizgiye tekeri çıkarmadım diye dışardaki komisyon üyesi in aşağı dedi. İçerdeki 2 komisyon üyesi bile şaşırdı. Adama bu park kabul edilebilir demelerine rağmen dışarıdaki adam kıllık çıkardı. (Sanırım oruç başına vurdu :@ Beyimizin siniri yüzünden 360 lira para bir daha vericem. Umarım Allah bir yerden çıkarır .) Tek seferde indirdikleri nadir şeyler var. Onlarda;
    Kırmızı ışıkta geçersen.

Herseyim iyiydi fakat 1-2 kere vites atarken vitese baktigimi gordu yanimdaki komisyon uyesi. Bir daha bakarsan olmaz dedi. Ben de bir daha bakmadim. Sonuc olarak parkuru tamamladim. Umarim gecerim pazartesi belli olur dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramualda

quote:

Kırmızı ışıkta geçersen.

Şansızlık olmuş senin durumun. Sinavlar insiyatifin ötesine taşınmalı artık bence.

• Benim ablam 3 yıl önce uzak bir ilden direksiyon sınavına girdi.

Arabayı bile kaldıramadı. Öğretmene uzaktan geldiğini söyledi öğretmen de sınavdan geçirdi.

• Park yaparken dörtlüleri açmak şart mı ? ben hocaya sordum gerek yok demişti sınavda ne yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artles

Park yaparken dörtlüleri açmak şart mı ? ben hocaya sordum gerek yok demişti sınavda ne yapmalıyım

geri geri gelirken veya park yaparken yapmak şart değilmiş bende aynı şekilde hocama sormuştum. o sadece arkadaki araçları uyarı amaçlıymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conqueror0619 -- 24 Ağustos 2016; 2:00:15 >
  • conqueror0619 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam
  • Bayanlara karsi bu tarz bir tolerans gosteriyorlar ama bu kadari da olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hubalahubhub

Bayanlara karsi bu tarz bir tolerans gosteriyorlar ama bu kadari da olmaz.

Ben de çok şaşırdım. Doğuda sınava girmişti belki şehrin etkisi vardır.

• Bende motosiklet sinavinda gorevliydim ve kiz motora bindi zaten binisten anliyorsunuz acemi oldugunu motora bindi üçüncü denemede calistirdi uc bes metre gitti sonra market deposunun giris kapisina dumduz girdi motorun kafa grenaj far aynalar iptal kizda bisey yok dedi iste hocam ikinci kez giriyorum vs kizi gecirdiler, aynii gun kamyonun geri manevrasi 8 in ustune geldigi icin mecburen durmak zorunda kalan ve ayagini yere koyan erkek surucu adayini tek seferde biraktilar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.