forumdaki çoğu konuyu okudum, genel bir fikir sahibi oldum fakat yine de belki aranızda seçmekte zorlandığım ürünleri bizzat kullanmış olanlar vardır diye konu açıp sormak istedim.
logitech'in kalitesi malum. daha önceden de kablosuz klavye+mouse setini kullandım ve paranın hakkını veriyor. 900 dönüş açısı ve force feedback güzel ama kullananların pedallardan şikayeti var. güncel fiyat 250-300TL arası fakat piyasada bulamıyorum şuan.
thrustmaster ferrari f430. yabancı sitelerde güzel yorumları var ve sanırım tek eksiği 270 derecelik dönüş açısı. onun haricinde malzeme kalitesi falan hayran bırakacak cinstenmiş. fiyatı yine 250-300TL arası ve o da piyasada yok.
thrustmaster ferrari gt f430 cockpit. yine yabancı sitelerde malzeme kalitesi olarak hayran bırakan ve bir üstteki direksiyonu kullanan model. masa gerektirmemesi ve kablosuz olması çok güzel fakat bunda da force feedback yok. fiyatı normalde 800-900TL arası iken hepsiburada kampanyası ile 550TL.
merak ettiğim esas konu ise şu: - force feedback ne kadar kullanışlı birşey? mesela ilerde bozulmaya açık birşey mi? her oynadığınızda mesela açık mı? eğer pek tercih edilen birşey değilse kablosuz olmasından dolayı ferrari cockpit'i tercih edebilirim.
fikirlerinizi duymak isterim ayrıca şuan piyasada bulunmayan ilk iki ürünü nerden bulabileceğim hakkında bilginizi de paylaşırsanız sevinirim. Bursa'da yaşıyorum...