Şimdi Ara

Direksiyon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son 1 haftadır direksiyon arayışı içindeyim. öncelikle logitech g25 aradım ve buldum. Logitech momo aradım onuda buldum. Logitech Driving force GT aradım onu da buldum. fiyatlarına baktıgım zaman g25 cok tuzlu geldi. ya hevesim gecerde kenara bırakırsam dıye. DFGT ise bundan 1 sene once 140-150 lere sıfırı satılmıs ama suan 280 lıra vatanda. momo 2. el buldum 100 liraya. ama sonradan hevesım gecerde kenara kaldırırsam sorusu geldi. sonucta iş güç var. belki zamanda bulamayabilirim oynamaya. o yüzden snopy leride arastırdım. orjinal TDU2 yada başka bir orjinal oyun alıp bilgisayarda direksiyonla oynamak istiyorum. sizlerin önerebilecegi farklı direksiyon modelleri varmıdır? snopy soyle ıyı/kotu logitech böyle iyi/kotu yada varsa farklı marka kullanan arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum. force feedback ozelligi, titresimi olsun istiyorum. cokta dandik bisey almak istemiyorum.

Saygılarımla.

• Hevesim gecer diye korkuyosan eğer ben sana snopy tavsiye ederim sanırım gold da vardı 50 liraya vitesli ve el frenli onu alabilirsin mesela .
  • DFGT'yi nerde buldunuz? Bursa da arıyorum da ben, bulamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafre

Hevesim gecer diye korkuyosan eğer ben sana snopy tavsiye ederim sanırım gold da vardı 50 liraya vitesli ve el frenli onu alabilirsin mesela .

Arkadaş gibi bende direksiyon denemek istiyorum.
    öyle uzun uzadıya bir oyun olmaz, ara ara, bir bakıma antreman gibi

Fakat snopy dense trust daha iyi olabilir

bir de kampanya linki
    hızlıalda trust

http://www.hizlial.com/oyun/aksesuarlar/trust-gm-3400-vibration-feedback-steering-wheel-pc-ps2-ps3_21.012.1559.0006.htm?ref=akakce&v=1.83.5

• direksiyonu aldım arkadaslar. yardımlarınız ıcın cok tesekkur ederım. MOMO aldım bu arada. digerleri hiç ergonomik değildi. biraz paraya kıyıp iyisini aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dichrott

DFGT'yi nerde buldunuz? Bursa da arıyorum da ben, bulamadım...

http://forum.donanimhaber.com/m_48196514/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48196514

linkteki arkadaş satıyor
    hatta LOGITECH DRIVING FORCE GT KULLANANLAR KULÜBÜ forumda klübe bakarsanız başka satanlarda var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motor tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Araç Tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.