Şimdi Ara

Direksiyon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• snopy daha iyidir
  • el freni kısmına aldanma fren o çünkü.arkadaki kulakçıklarda gaz fren vites değiştirme değil. bende vardı çok zevk alamadım açıkcası.snopy hakında konuştum bu arada diğerini bilmem.
  • Paraya kıyıp logitech dfgt mi alsam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: greywolf0000

Paraya kıyıp logitech dfgt mi alsam ?

+1 kesinlikle bende forumda arıyoum zaten.
  • arkadaşlar bende bir tane direksiyon seti almak istiyorum önereceginiz marka var mı fiyat uygun olursa iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanaslan17

arkadaşlar bende bir tane direksiyon seti almak istiyorum önereceginiz marka var mı fiyat uygun olursa iyi olur

fiyat aralığı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Motor Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Araç Tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 0-150 tl arası ama ucuz ürünlerin bazılaında logitec de dahil gaz ve fren pedalları işlemiyo ona göre bşey olursa
  • Bence snopy alma bende onun bir benzeri var pedalı hassas değil bir basıyorsun çok veriyor gazı biraz az basıyorsun gaz vermiyor viberasyonunuda beyenmiyorum snopynin çok ses çıkarıyor (acayip ama diğer odadan geliyorlar bu ne diye ) ve en kotu ozelliğide direksiyon belli bi ayarı yok (cd den cıkan programla ayarlasan bile )
    yani snopy nin direksiyonları (kötülemek gibi olmasın ama ) ya çok sert oluyor yada çok yumuşak ben aldım snopy iyi marka kolları felan iyi diye foş çıktı direksiyonum gitti 90 tl çöp oldu Ve şunuda diyim gerçeklik hissini alamadım ben bu snopyden Benim tercihim piranhadan yana

• logitech haricindeki direksiyonlar alınmaya değmez snopy ve piranhayı kastediyorum yanlış anlamayın
  • Arkadaşlar ucuz fiyata direksiyon için tavsiyeniz varmı acaba ..piranha ve kontorland nasıldır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bunları tam olarak işlevsel olarak kullanamıyorsun ben zevk alamadım.Ama paraya kıyıp logitech dfgt alırsan bilmem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: greywolf0000

Paraya kıyıp logitech dfgt mi alsam ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.