Şimdi Ara

Direksiyonu Deri Kaplama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
22.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tşk ederim evet biraz titizimdir. Sorun çıkacağını sanmam, ben yaptırmadan önce başlıkta paylaştıkları fotoğraflardan uygulanmış birçok örneği görüp içim rahat bir şekilde teslim ettim.

@Meteora
    Tşk ederim amin. Bana maliyeti sitede belirttikleri üzere 130 TL oldu. Tabi direksyonumun öncesinde de deri olduğunu aklınızdan çıkarmayın, o kalıp kullanılarak dikildiği için fiyata yansıdı. Eğer orjinali deri kaplama olmasaydı sanırım fiyat 150 TL ye çıkıyor.

@bvgra
    Güle güle kullan dostum ama 11 TL ye gerçek deri olması imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soylukan

@Meteora
    Tşk ederim amin. Bana maliyeti sitede belirttikleri üzere 130 TL oldu. Tabi direksyonumun öncesinde de deri olduğunu aklınızdan çıkarmayın, o kalıp kullanılarak dikildiği için fiyata yansıdı. Eğer orjinali deri kaplama olmasaydı sanırım fiyat 150 TL ye çıkıyor.

Anladım dediğim gibi işçilik kaliteliyse ücretler makul bence, ben bugüne kadar deri direksiyonlu bir arabayı uzun süre kullanma fırsatı bulamadım, temel olarak farklılıkları nedir, dayanıklılık ve estetik konusunda çok bariz bir fark varmıdır? her iki tip direksiyonlu araclarla da deneyim sahibi olmuş arkadaşlarımın fikirlerini öğrenmek isterim
  • Deri direksiyon kaplamayı, Antalya'da hakkıyla yapan bir usta varmı acaba??? Antalya'da bu işi yapan bir usta aradım ama ustaların karnı doymuş herhalde, bu işi oldukça gereksiz görüyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umit

150 TL hiçbir şey diyebilirim,bir de orjinallerinin fiyatlarını duysanız.

Orjinal dediğin servisse, servise bıraktığında oda gidip sanayideki döşemeciye yaptırıyor. Kar koyup alıyor parasını senden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaansay

Deri direksiyon kaplamayı, Antalya'da hakkıyla yapan bir usta varmı acaba??? Antalya'da bu işi yapan bir usta aradım ama ustaların karnı doymuş herhalde, bu işi oldukça gereksiz görüyorlar...

antalya bu yönden zayıf. zaten ustalar da usta değil...

http://forum.donanimhaber.com/m_6762238/mpage_98/tm.htm

temiz ve güzel bir işçilik istiyor ve 2-3 gün sabredebiliyorsanız, kargo ile aracınızın direksiyonunu gönderebilirsiniz.
  • benim aracın direksiyonu soyuldugu için ilk basta normal kapmala almıstım ama cok kaba geldı ve

rahat bir tutuş hissi vermiyordu

sakaryada 100 tl ye kaplattım adam gercekten 1 numara işcilik yaptı ve suan hem gorunum rahat tutuş acısından cok güzel oldu

eger bu tip sorunu olan arkadaşlara kesinlikle tafsiyemdir
  • Valla kendi aracımın(corolla)direksiyonundan memnunum ama deri ahşap direksiyonlar gerçekten de favorim.Acaba böyle bir uygulama da yapıyorlar mı?Yapan yer var mıdır?Bu arada adamların işçiliğine hayran kaldım ya bu nedir:
     Direksiyonu Deri Kaplama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 11 Mart 2012; 12:39:09 >
  • ankarada tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ?
  • arkadaşlar herkese selamlar.adana ilinde oto döşeme üzerine hizmet vermekteyiz.aynı zaman da direksiyon deri kaplama da yapmaktayız.soru ve isteklerinizi cevaplayabilirim.

facebook.com/umut.guzey.9 yaptığımız işleri de buradan takip edebilirsiniz.saygılar.sayfaya girebilmeniz için facebook hesabınızın açık olması gerekmek de.
  • TUFAN OTO DÖŞEME
    HUZURHOCA CAD. İNCİ SK. NO:1 İÇERENKÖY/İSTANBUL (BOSTANCI OTO SAN.SİT.)
    TEL: 0216 575 79 63 - 535 774 80 57
     Direksiyonu Deri Kaplama Direksiyonu Deri Kaplama Direksiyonu Deri Kaplama Direksiyonu Deri Kaplama

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.