Şimdi Ara

direnc.net BU SİTE GÜVENLİ Mİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
9.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kart numarası konusunda ne kadar güvenilir bilmiyorum ben alışveriş yaptım ancak başıma geleni anlatmak istiyorum.

Çarşamba günü 'stokta var' olarak gözüken malzemeden 2 adet sipariş verdim. dün yani bir sonraki pazartesi hala sayfalarında 'ürün hazırlanıyor' dedikleri için aradım ve 1 mayıs olduğu için kargolayamadıklarını sölediler. Bugün salı günü aradığımda peki hanımefendi size yardımcı olacağız dediler. Daha adımı bile sormadan bana yardımcı olacaklarını söyleyen beyefendiye adımı bilmeden nasıl yardımcı olacaksınız dedim ve biraz sert çıktım. Sonrasında adımı sormaya tenezzül eden beyefendi ürünleri kontrol etti ve bana 4 saat sonra geri döneceğini söledi. 4 saat sonra aradıklarında ise ürünü temin edemediklerini ve 4 gün içinde paramı iade edeceklerini söylediler ki bu sırada hala 'ürün hazırlanıyor' yazıyor sayfalarında.

Bana çok acil lazım olan bir ürün için 1 hafta boşu boşuna bekletildim. Kimseye kesinlikle önermiyorum.

• benzer bir durum, benim halen yaşadığım sıkıntıyı paylaşıyorum

çarşamba günü yani 24 Mayıs 2017 de sipariş verdim. kredi kartı ile ödedim. ve fatura adresi ile teslimat adresini ayrı yazdım... sonuçda fatura ev ve teslimat iş yeri..
    cuma günü beni arıyorlar. ürünlerden 1 i eksik şekilde gönderiyoruz.
    peki eksik olan nedir ? aklımda yok... (SÜPPRİZZZZ.. kargo gelmeden bilemiceksin)... onun parası ? ... ptesi alırsınız iadesini... bugün salı...

dün adamları aradım kargoyu da aradım.. eve göndermişler. kimse teslim alamıcak kargoyu.. çünki kargo 6 da kapanıyor ve ben eve 8 de varıyorum.
    dün tlf ile aradım mail ile de durumu bildirdim.. yaptığınız hatatı düzeltin dedim... hata sizin bizde bişi yok 2 yere de aynı adresi yazmışsın diyorlar.. ya bu ne garip durum. 1 yıldır AE de alışverişleri iş yerine yazıp alıyorum.. bu salak firmadan satın aldıklarımı eve göndertecek mişim.. bakın diyor sistem ekran görüntüsü ile.. dedim o sizin siteniz ile alakalıdır. dedim ve inatlaşmaktan vaz geçip teslimat yerini düzeltmeleri istedim. tamam yapacağız dedi adı Ozan diye biri..
    bugün kargoyu yeniden aradım.. adres hala eski.. Kadıncağız siz adresinizi verin ben düzelttireyim diye yardımcı olmak istedi kargodaki ki normalde gönderen düzelttirmedikçe yapılmıcak bir durum.
    Ozan a mail attım. dün yapmadık az sonra yapacam dedi.. ve ben bu firmaya inanacağım bundan sonra.. hala defalarca eksik olan ürün nedir diye sorumu pas geçiyor firma.. ve az önceki mail de 1 hafta sonra ödeme yapılacakmışşşşşş... bu arada... ödediğim taksitli fiyat farkı da diğer extra kar olarak bana yansıyor..

kısacası direnc.net de alışveriş etmeden önce bu yaşananları dikkate alın...

demiyorum ki yerinde alışveriş yapmayın.. sadece internet sitelerini kullanmayın. ama mümkün ise ordan da almayın.. 40 gün bekleyin 3 de 4 de 1 fiyatına AE den alın..
    şahsi düşüncem... ve yaşadıklarım

bunlar tok satıcı bile değil..
    işlerinde aylak ................ diye devam etmek istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosuntosun -- 30 Mayıs 2017; 12:10:6 >

• Ben 2 defa alışveriş yaptim. İlkinde kargo sorununu ben de yaşadım ama ters cevap veren olmadi. İlgilendiler. Sonraki alışverişimde ise herhangi bir sorun yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • helal olsun adamlara

araskargo ile kendi anlaşmam ve iletişimim sonucunda kargo elime geçti..
    defalarca sorduğum ama öğrenemediğim eksik parçayı ancak kargoyu açınca öğrenebildim...
    ki onlar ile sipariş yapmama sebep olan

LM2596 W110 DC-DC Konvertör Modülü + Led Voltmetre + USB Port

dijital ekran ile voltajı takip etmek için idi.. maalesef o ürün için internet sitelerine STOK YOK bilgisini girmemekte inat ediyorlar ki millet aldım sansın

klasik veya acınası kandırma tekniği.. olmayan stoğu satmak...

bu bana 1 ders oldu... bu firma ile 2. si olmayacak...

dün bana ptesi iade yapacaklarını yazmışlar idi.. ptesi gelsin göreceğiz.. ne kadar dürüst ve işini takip eden bir firma.. ptesi iade gelmez ise artık.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosuntosun -- 31 Mayıs 2017; 14:34:50 >
  • Arkadaşlar ben de şu 3d printer modelini inceliyorum ama düşünceniz nedir? Direnc.net güvenilir mi sorusuna gelince bir çok kez alışveriş yaptım. Bahsedilen kargo sorununu yavaş yavaş çözüyorlar sanırım. Belirgin bir değişim var. Ama tabi ki her şey zamanla ilgili.
  • detroit9641 D kullanıcısına yanıt
    İnanırım.. Ben de Kuşadası'ndayım, burada hiç yok bu tür malzemeler. Arada çıkanlar da fahiş fiyatlı..
  • Güvenilir olarak nereden baktığınıza bağlı arkadaşlar.Kargoları çok geç yolluyorlar yada 2-3 gün sonra biz bu ürünleri çıkartamıyoruz diyorlar.
    Ben açıkcası Robotistan ve Robolinkmarket dışında pek alışveriş yapmıyorum.Bu firmalar aynı gün kargoya çıkıyor.Kolay Gelsin.
  • Robolinkmarket'i tek geçerim. Esnaf mantığında değiller. Gençlerden oluşan starter firması ve ürünleri ucuz. Çoğu zaman yurtdışından almak yerine onları tercih ediyorum.
  • Ambalajları çok kötü 35lik saat için dört tanane display aldım büyük kutunun içinde sallanıyor bütün pimleri yamulmuş. Gazete strafur ile boşluğu alına bilirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.