Şimdi Ara

Diretx Kurulum hatası Win10 YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [size=4]ARKADAŞALR DİRETX KURARKEN FOTOĞRAFTADA GÖRMÜŞ OLACAGINIZ GİBİ BU HATAYI ALYIORUM ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN YARDIM EDEBİLİRMİ LÜTFEN Diretx Kurulum hatası Win10 YARDIM LÜTFEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurtkaan54 -- 13 Temmuz 2016; 11:02:06 >

• A cabinet file necessary for installation cannot be trusted Directx kurulum hatasının çözümü:

A cabinet file necessary for installation cannot be trusted Directx kurulum hatasının çözümü için aşağıdaki işlemleri yapın:

Önce gizli dosya ve klasörleri görünür yapmanız gerekiyor:
    Windows XP gizli dosyaları gösterme
    Windows 7 gizli dosyaları gösterme
    Windows 8 gizli dosyaları gösterme
    Windows 10 gizli dosyaları gösterme
    Gizli dosyalar görülebilir yaptıktan sonra Görev çubuğunda Dosya Gezginini tıklayın. Windows 10 sürümü öncesi için Bilgisayarım tıklanabilir.
    C: sürücüsünü çift tıklayarak açın.
    İşletim sisteminiz 32 bit ise C:\Windows\System32\Directx\ yolunu işletim sisteminiz 64 bit ise o zaman C:\Windows\SysWow64\Directx yolunu izleyerek DirectX klasörüne gidin.
    Bilgisayarım 32 bit mi 64 bit mi nasıl anlarım?
    DirectX klasöründeki tüm dosyaları silin.
    Daha sonra tekrardan DXWebSetup dosyasına çift tıklayrak DirectX kurulumunu başlatın.

Yukarıdaki adımlardan sonra DirectX kurulurken alınan A cabinet file necessary for installation cannot be trusted. Please verify the Cryptographic Services are enabled and the cabinet file certificate is valid hatası çözülecektir.

http://uzmanim.net/soru/a-cabinet-file-necessary-for-installation-cannot-be-trusted-directx-kurulum-hatasi/64832

1. navigate to \Windows\System32\directx\ or \Windows\SysWow64\directx

if you have Windows 7 x64.

2. Click on "organise" file menu, then "folder and search options" then

in the "View" tab check "show hidden files and folders" and then "ok"

3. websetup folder will be visible now. go in there and delete all

contents.

4. run "dxwebsetup" again.

Works for me under Windows 7 64bit.

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_other-update/a-cabinet-file-necessary-for-installation-cannot/9b007762-f6be-4837-928d-59a98378e465

• bu seferde dowlanding compoents tamamlanıyor installing components de aynı hatayı veriyor. Diretx Kurulum hatası Win10 YARDIM LÜTFEN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.