Şimdi Ara

DiRT Rally (2015) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.600
Cevap
28
Favori
63.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

denemekte fayda var anlasilan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu gamepad ile oynuyorum. Gerçekten güzel olmuş. Codemasters sonunda bombayı patlattı. Ayrıca optimizasyon harika. Direksiyonla daha çok zevk vereceği kesin tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 4 Mayıs 2015; 21:22:56 >
  • Twitter kullanan veya forumlarına üye olan arkadaşlar Türkçe Dil desteği konusunda birşeyler yazarsak güzel olur

ben twitterdan başladım
  • Oyunu direksiyon ile oynuyorsanız tablet ya da telefon için HUD programı ile birlikte oynamak daha gerçekçilik sağlıyor.

DashMeterPro for RBR programını kullanıyorum. Dirt Rally ile de şimdilik süreler dışında uyumlu. HUD bilgilerini, renkleri, boyutları kendinize göre özelleştirebiliyorsunuz. Assetto Corsa'da da kullanıyorum.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sensadigit.dashmeterforf1dirt

This version is compatible with RBR and some PC games of Codemasters™ (Dirt Rally™ is compatible except for the times).

• venomtrk kullanıcısına yanıt
    18 tl verdiniz mi programa yoksa apk mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilberhoca

18 tl verdiniz mi programa yoksa apk mı?

Ben bunu çok önceden almıştım Grid Autosport için ama o zamanlar 18 TL değildi. Fiyatı artmış belli ki. Ama herhalde bazı yerlerde APK bulunuyor olabilir.
  • Beyler DFGT aldım sıfırdan kurulumu basitce anlatabilecek olan varmı ilk direksiyon setim ne yapcağımı bilmiyorum açıkcası varmı yapmamız gereken bir ayarı.Mesela sağa sola zorla dönüyor gibi bir hissiyatı var birde vites kolunu atayamıyorum tuş olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Beyler DFGT aldım sıfırdan kurulumu basitce anlatabilecek olan varmı ilk direksiyon setim ne yapcağımı bilmiyorum açıkcası varmı yapmamız gereken bir ayarı.Mesela sağa sola zorla dönüyor gibi bir hissiyatı var birde vites kolunu atayamıyorum tuş olarak.

Hocam nerden ve ne kadara aldın
  • Ah Logitech ah dayaklık bu adamlar.

Gaming software'in en yenisi DFGT'yi ayarlamayı geçtim hiç görmüyor resmen DFGT'nin sayfasına girip 2010 yılından kalma bir driverı takınca oyunlar düzgün şekilde görmeye başladı.

Dirt Rally oynayan DFGT sahiplerinden oynadıkları ayarları rica edebilirmiyim?

Yıllarca gamepadle oynadık çok tuhaf geliyor şu anda bakalım becerebilecekmiyiz.

DiRT Rally (2015) [ANA KONU]
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun güle güle kullan hocam

direksiyona alışmayla ilgili gelecek mesajları bende merakla bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 4 Mayıs 2015; 23:14:11 >
  • normalde toprakta zorlanmadan sürerken bu oyunda çok zorlanıyorum

kötü performans gösterdiğim asfaltta ise oldukça rahatım

diğer oyunlara kıyasla tam tersi oldu, 70-80 li yıllardaki araçları sürerken hem frenajda hem hızlanmada arka taraf kontrol edilemez şekilde kayıyor

setupla alakalıdır belki bilemiyorum ama ilk kez beni uğraştıran bir Codemasters oyunu oldu, hatta fazla zor oldu
  • Early access olmasına karşın oyun gerçekten özüne dönmüş diyebilirim. Ama çözmeleri gereken ilk sorun Force Feedback. Diğer Codemasters oyunlarına göre en kötü FFB bunda var.

Neyse ki sadece Logitech DFGT ile değil diğer direksiyonlarda da benzer sorunlar var, bu da bu sorunu erkenden düzeltmeleri gerektiğini gösterir.

Yapımcılar bu sorunu ilk etapta çözebilirlerse oyunun keyfi katlanarak artar.

https://www.dirtgame.com/uk/blog/4556

What wheels and controllers are supported by DiRT Rally?

Official Xbox 360 Wireless Pad
    Official Xbox 360 Wired Pad
    Logitech G27
    Logitech G25
    Thrustmaster T500 RS Racing Wheel
    Thrustmaster T500 RS F1 Racing Wheel
    Fanatec Clubsport Base v1
    Fanatec Clubsport Base v2

That’s not the final list, Other wheels will work, they are just not officially supported yet and we will continue to add support for more wheels and controllers as we go so if yours isn’t listed above let us know.

Oyunun Steam'deki forum sayfasında üst konu olarak hangi direksiyonu kullanıyorsunuz diye sormuşlar. Direksiyonunuzu yazmanızda fayda olabilir, özellikle Logitech Driving Force GT.

http://steamcommunity.com/app/310560/discussions/0/613956964581578895/

• bakalım size tanıdık gelecekmi

• Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Hocam logitech in spftware çok sinir bozucu ya sorf o sebepten gittim thrustmaster aldım şimdi kafa rahat ama dfgt de taş gibi direksiyondur pedalı hariç iyi eğlenceler

Bu arada ilgilenen varsa temiz DFGT satıyorum pm ile ulaşabilirisinz

• Ps1 de colin mcrae vardı efsaneydi bu bakalım nasıl olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: dart vader88

Aynen eventsları oynamayı unutmayın özellikle haftalık ve aylık olanlar oldukça iyi bonus veriyor bugün onlar yenilendi 70.000 civarı kazandım yeni seri events için 1970 lancia yı aldım

Günlük olanını yaptım fakat hiç para vermedi. Bir bilginiz var mı?
  • Arkadaşlar yardımcı plotun söylediklerinin tam ne anlama geldiğini bileniniz var mı?

Sağ-Sol (1...6) ne olduğunu anlayabiliyorum ama mesela bazen 50 , 60 , 100 ,dc vs.. terimler kullanıyor.
    Bunlar nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Ah Logitech ah dayaklık bu adamlar.

Gaming software'in en yenisi DFGT'yi ayarlamayı geçtim hiç görmüyor resmen DFGT'nin sayfasına girip 2010 yılından kalma bir driverı takınca oyunlar düzgün şekilde görmeye başladı.

Dirt Rally oynayan DFGT sahiplerinden oynadıkları ayarları rica edebilirmiyim?

Yıllarca gamepadle oynadık çok tuhaf geliyor şu anda bakalım becerebilecekmiyiz.

DiRT Rally (2015) [ANA KONU]

hocam gaming software dfgt yi görmüyor. Klavye mouse ve kulaklığı görüyor bende. Onun başka bir programı var. Logitech profiller tarzında bişeydi ismi hatırlayamadım tam. Onu araştırın siz

• quote:

Orijinalden alıntı: Wren

quote:

Orijinalden alıntı: dart vader88

Aynen eventsları oynamayı unutmayın özellikle haftalık ve aylık olanlar oldukça iyi bonus veriyor bugün onlar yenilendi 70.000 civarı kazandım yeni seri events için 1970 lancia yı aldım

Günlük olanını yaptım fakat hiç para vermedi. Bir bilginiz var mı?

Günlük olanlar hergün öğlen 1 de yenileniyor ancak günlük olanlar en fazla 7000 civarı bonus veriyor etaba tıklamadan f1 e tıklaynca görürsünüz o da üst sıralamalarda olduğunuz zaman haftalık aylık etapları oynamanızı tavsiye ederim, e tabi haftalık olanda pazartesiden bi sonraki pazartasiye yenileniyor sıralamanıza göre bonus veriyor onda orta sıralarda yer alırsanız 70.000 civarı veya daha fazla kazanabilirsiniz,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dart vader88 -- 5 Mayıs 2015; 10:16:54 >

• erolkoroglu kullanıcısına yanıt
    Viraja kalan mesafeler olması lazım hocam.
    DC ney onu bilmiyorum yalnız, yanlış anlamış olabilir misiniz

Mesela bir de "tightens" der (doğru mu yazdım emin değilim), 3.derece girdiğiniz viraj, içeride 4 olur falan...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.