Şimdi Ara

DiRT Rally (2015) [ANA KONU] (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.600
Cevap
28
Favori
63.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Oyun çok mu zor,yoksa kontrolleri aşırı saçma mı tam çözemedim...Dirt 2 bundan daha iyi gibiydi sanki...

İyiki de orjinal almamışım

Dirt 2 arcade tabanlı bir rally oyunuydu Dirt Rally ise sim ve hata affetmeyen zor bir yapım casual oyuncuysan sana göre değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok aslında daha ilk denemem de 4-5 sıralarda bitirdim.Biraz daha uğraşsam alışırdım dinamiklere ama pek sarmadı beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler oyunda bi fps düşmesi mi var? İç kamerada eskiden 55-56 fos de oynarken şuan 45-46 da oynuyorum

• Arkadaşlar oyunu almayı düşünüyorum ama xbox one kolu ile güzel olurmuki acep ?
  • Dun ıtıbarıyle oyuunu steamden aldım ve indirdim oyuna giriyor ama yarıs baslama ekranında loadıng kısmında bekleyınce oyundan atıyor oyunu kapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sly_Owl

Arkadaşlar oyunu almayı düşünüyorum ama xbox one kolu ile güzel olurmuki acep ?

Direksiyon yoksa almayın bence. Ben almıştım pişmanım. Oyun tamamen similasyon. Arabayı kolla veya klavyeyle yolda tutamazsın.
    Benim size tavsiyem Dirt 2 oynamanız. Klavyeyle de rahat oynanan bir oyun. Similasyon arcade karışımı bir oyun. Hayatımda en zevk aldığım yarış oyunuydu.
  • Sly_Owl kullanıcısına yanıt
    Izdırap çekersin.
  • Gamepadle rahat oynanan bir oyun bu ıstırap falan çektirmez.
  • Arkadaslar bır soru sorduk yanı hıc mı bılen kımse yok
    Logitech F710 ve DFGT ile oynamış biri olarak bence oyun joystickle gayet de oynanabilir ama direksiyonla daha başarılı süreler elde edersin etaplarda. Direksiyon olmasa da joystickle denemeye değer bir oyun bence. Beklentiniz arcade tarzı bi deneyim olmasın oyun simulasyon tarzında ama asistleri falan açarak daha kolay bi hale de getirebilirisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scheissenberg

Logitech F710 ve DFGT ile oynamış biri olarak bence oyun joystickle gayet de oynanabilir ama direksiyonla daha başarılı süreler elde edersin etaplarda. Direksiyon olmasa da joystickle denemeye değer bir oyun bence. Beklentiniz arcade tarzı bi deneyim olmasın oyun simulasyon tarzında ama asistleri falan açarak daha kolay bi hale de getirebilirisin.

Oyunu aldım hocam xbox one ile gayet güzel oynanıyor.Baya zevkli geldi bana,project carsın o boğuk atmosferinden sonra.
    Tabi hocam ralli ayrı bi dünya, project cars da fena değildir ama

• Xbox Gamepad ile kolayca geri gelemiyorum ya. Yani geri vitese atmakta çok zorlanıyorum, attığımda ise şansa atıyorum. Nasıl olacak bu?
  • Akbell kullanıcısına yanıt
    Otomatik viteste oynuyorsunuz heralde, aracı durduracaksınız sonra bir daha basınca fren için atadığınız tuşa geri vitese atıyor.

• PS4 icin alsam sizce keyifli midir? 100tl ye dusmus fiyati..

• Xbox kontrolcüyüsyle oynuyorum gayette oynanıyor ızdırap çekersin diyenleri salla yorumlarını okuma bile. Grafikler çok güzel araba kontrolü arabanın sesleri çok iyi ama oyuna hiç dlc çıkarmamışlar yapıp bırakmışlar. Ben 1960s da başladım para biriktirip 1970 lere geçecem. Ama şu küçük haritada 4 tur attığımız çoklu yarışlarda ilk 2 ye bile giremiyorum. Oyun çok zor ve zorluk ayarlanmıyor. Alacakların dikkat etmesi gereken tek nokta budur yani zor olması.
  • Arkadaşlar bu oyunu daha ucuz nereden alabiliriz(steam-g2a hariç). Torrente bulaşmak istemiyorum. Zamanında Dirt paketi 50 tl civarındayken almadığıma çok pişmanım.

• Bu oyuna DLC gelmeyecek mi bilen var mi?

• Arkadaşlar yeni Dirt oyunu ne zaman çıkar? Yani demek istediğim bu oyunu almayı çok istiyorum ama eğer yakın zamanda yeni bir oyun çıkartacaksalar onu bekleyeyim. 1-2 seneyi bulur derseniz alacağım yakında.

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.