Bildirim
Dirt Showdown açılmıyor
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: xennyavuz02
Arkadaşlar Dirt Showdown yükledim sağlam crack yaptım sağlam update yaptım ekran kartımda güncel fakat giriyorum oyuna logosu çıkıyor ama oyun açılmıyor 1 saat bekledim yine açılmadı nasıl açarım..
oyunu orijinal alırsan oyun %100 açılır -
quote:
Orijinalden alıntı: drum_god
quote:
Arkadaşlar Dirt Showdown yükledim sağlam crack yaptım sağlam update yaptım ekran kartımda güncel fakat giriyorum oyuna logosu çıkıyor ama oyun açılmıyor 1 saat bekledim yine açılmadı nasıl açarım..
oyunu orijinal alırsan oyun %100 açılır
maalesef her oyun orijinalde olsa 100 de 100 çalısmaz
bazen sistemlerdede sorun olabiliyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: akibeel
quote:
Orijinalden alıntı: drum_god
quote:
oyunu orijinal alırsan oyun %100 açılır
maalesef her oyun orijinalde olsa 100 de 100 çalısmaz
bazen sistemlerdede sorun olabiliyor
/>
-
Bana orjinal dirt showdown hediye geldi oyunu kurdum ama siyah ekran cikiyor ondan sonra nvidia yada intelin ekranla ilgili bir sorun cikiyor sistem gereksimlerine baktim hersey normal ama acilmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X