Nasıl kapandı kimse gittiniz yazar misniz lütfen ikinci amliyatim kapanmadı benim de < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
diş cekiminde sinus açılması (5. sayfa)
-
-
Şuan son durum ne naptiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son durum ne
Merhaba geçmiş olsun sorununuz çözüldü mü acaba kurtulabildinizmi
Bende ayni dertten muzdaripim bir ay oldu iki sefer kapatildi hala kapanmadi
Benim dişi dişçi çekmemişti. Sinüs boşluğuna çok yakınmış. Sonra çene cerrahına yönlendirdi. Çene cerrahı çekti ve sinüs boşluğu açıldı. Kolumdan bir tüp kan alıp, o kanı makinede bir işlemden geçirip, sinüs boşluğuna doldurdu ve dikti. Böylece sorunsuzca sinüs boşluğu kapandı.
Özetle dişçiye üst dişleri asla ve asla çektirmeyin. Çene cerrahına çektirin.
-
Cok geçmiş olsun peki tamamen kapandimi birde sigara içiyor musunuz
Kapandı. İlk 3 ay o tarafla sert bir şey çiğnemeyin. Hatta hapşırmamak için antihistaminik içmeniz gerekiyor.
Sigara içmiyorum. Alkol de en az 1 ay içmeyin.
Diş ipi kullanın. Sadece diş fırçalamak yetmez. Mikrop kapmasın.
-
Ameliyatı yapan cerrah sadece iki gün sigara icmememi hapsurmamami sumkurmemeyi tembihledi okadar
Yeni dikiş atılmış bir bölge, iki gün değil iki ay da iyileşir. "O tarafla sert bir şey çiğneme" demişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8MB AGP -- 29 Mayıs 2023; 17:14:50 > -
Merhaba siz nasıl oldunuz sinus kapandimi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba sigara icerken cektigim hava direk burnumdan geliyordu sizdede aynimi olmus tu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba
üç gün önce ,zorlu bir diş çekimi sonrası , doktorun dediğine göre bir boşluk oluşmuş. Başka bir doktora yönlendirip en geç üç gün içinde dikilmesi gerek dedi. Dün mini bir operasyonla dikiş atıldı ve sanırım içine de beyaz birşeyler koymuş dikmeden önce. Ama puan şiddetli ağrı ve bazen hafif kanama oluyor. Sürekli bir sızlıyor. Bu ameliyatı olanlara sorum ; ne zaman tam olarak iyileşir , tekrar nüks etme durumu varmıdır ? Neden bu bizim başımıza geldi ?
Aynı dertten ben de muzdaribim ne yazık ki..apse yapınca yirmilik gömülü dişi çektirmek zorunda kaldım ardından boşluk oluştu ve hem kemik eğriliğim var hem de kronik sinüzit.. ağız ve burnumda katlanılmaz bir tat ve koku oluşuyordu maalesef. Dört kutu augmentin ve sonrasında bir kutu sefalosporin antibiyotik kesmeyince damardan antibiyotik vermeye başladılar bu sayede şiddetli baş ağrısı ve bulantı şikayetim şimdilik geçti. 20 gün önce yanak içinden parça alıp boşluğa dikti doktor geçen gün kontrole gidince açıklık büyük ölçüde kapanmış ama hala az bir açıklık var 2 hafta sonra yine kontrole gel dedi. Çok sıkıntılı bir süreç arkadaşlar Allah kimseye göstermesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X