Şimdi Ara

Diş Dolgusu ömrü 15 yıl mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi ben bunu yaptırırsam daha 40 yaşına gelmeden dolgu ise yaramaz olacak peki sonra? Kanal tedavi ise o kadar uzun ömürlü mu ki? 50 yaşında dişsiz mi kalacağım azi dislerimin 8 ine de dolgu gerek. Hatta ön dislerimin arası bile sararıp oyulmuslar susam kadar delinmiş ön diş yan taraftan nasıl delinir ya?

• dolgu o kadar durmaz, doktor dediyse sallamış bildiğin. 3-5 yıla ortalama aşınıyor o da en iyi ihtimalle. herkesin dolgusu 15 yıl dayanıyor olsa kimlerden para kazanacaklar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

dolgu o kadar durmaz, doktor dediyse sallamış bildiğin. 3-5 yıla ortalama aşınıyor o da en iyi ihtimalle. herkesin dolgusu 15 yıl dayanıyor olsa kimlerden para kazanacaklar?

Amalgam olsa diyorum. Babaminki uzun süredir duruyor. Ama 15 i max diye dedim

Asinirsa tekrar dolgu yapıldığında diş dokusundan eksilme oluyor mu etkisini temizlerken?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarım Ağır Çekim -- 13 Ocak 2019; 14:09:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10. yıldayız hala sağlam benimkiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçmalık ya ben o iğrenç koltuğa bidahamı oturucam 10 sene sonra

• Bence yaptırdığın yere kullanılan malzeme kalitesine göre değişir.

• Ağzımda min 20 dolgu var. 10-15 yıl olanda var 2 yılda değişip 10 yılda gidende var. Düzgün yapılan dolgu ömürlüktür. Son dolgun 5 senelikti. Diş duvarı kırıldıgından değişti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20'lik diş mevzusu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim dolgular 10 yıldır var yazın yenileticem hele bir elıme para geçsin .d
  • sonra laminant parke yaptıracan ya da implant
  • kola gibi asitli içecekler ve zararlı yiyecekler tüketilnezse 15 yıl rahat dayanır

• Amalam dolgu çok uzun süre gider. 15+ yıl vardır yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.