Şimdi Ara

DİŞ HEK. OKUYORUM SORULARI ALAYIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ankaradaki okullar hakk-ında fazla bir bilgim yok kusura bakma
  • Neden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizce diş konusunda bir yetersizlik söz konusu mu? Mesela dişimizin çürüdüğünü varsayalım, devlet hastaneleri 1-2 ay sonrasına gün veriyor. O 1-2 ayda çürük ilerleyip kanal tedavisine sebep olabilir. Hem doktor, hem hasta için sıkıntı bu. Sizce bu sıkıntı nasıl çözülür? Diş hekimi eksiği mi var acaba
  • up
  • yukarı
  • Diş hekimliği okumak çok masraflı diyorlar doğru mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinginthenorth

bezmialemde okuyorum. dersler okullar arasında fark ediyor mesela çapada çok fazla pratik ödev veriyolar fakat hepsini yarım yamalak öğretiyorlar. kendi arkadaşlarımdan biliyorum en temell şeyleri bile göstermedikleri oluyor. bizim okulda gereği kadar pratik iş ödvi verşyorlar ve gerçekten öğretiyorlar. özel okullarda teork dersler daha verimli geçiyor bizim okul için konşursam hocalarımız öğrenmemiz için gerçekten çaba sarfediyorlar.

En temel neyi görmemişiz merak ettim de

• quote:

öncelikle hocalar gerçekten daha ilgili. devlet okullarından 2 kat daha fazla pratik ders saatimiz var. teknolojik olarak çok daha ilerde özel okullar. kontenjanlar daha az olduğundan dersler daha verimli geçiyor. bezmialemde 1. sınıftan itibaren hasta kliniği gözlem dersleri var. başka hiçbir okulda 1. 2. sınıflar kliniğin koridorun dan bile geçemiyor. vsvs

Kliniğin koridoru mu? 3e bu sene geçeceğim ve şuana kadar 100 200 kez geçmişimdir en az kliniklerden. Ayrıca isteyen herkes bizde de önlüğünü giyip gözlem yapabiliyor. Hatta üst dönem arkadaşların yardım istediği bile oluyor. Sadece gözlem değil, arkadaşım gidip 20lik diş çekimine yardım bile etti 2.sınıfın ortasında. Amacım tartışma çıkarmak değil sadece arkadaşların doğru bilgilenmesi Özelin, devlet okullarına göre daha teknolojik olup, kontenjanın daha az olması öğrenmeyi çok daha verimli hale getirir tabi bunlara katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 5 Temmuz 2015; 18:45:32 >

• _Marvel_ _ kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam

• _Marvel_ _ kullanıcısına yanıt
    bkz:polisaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

quote:

öncelikle hocalar gerçekten daha ilgili. devlet okullarından 2 kat daha fazla pratik ders saatimiz var. teknolojik olarak çok daha ilerde özel okullar. kontenjanlar daha az olduğundan dersler daha verimli geçiyor. bezmialemde 1. sınıftan itibaren hasta kliniği gözlem dersleri var. başka hiçbir okulda 1. 2. sınıflar kliniğin koridorun dan bile geçemiyor. vsvs

Kliniğin koridoru mu? 3e bu sene geçeceğim ve şuana kadar 100 200 kez geçmişimdir en az kliniklerden. Ayrıca isteyen herkes bizde de önlüğünü giyip gözlem yapabiliyor. Hatta üst dönem arkadaşların yardım istediği bile oluyor. Sadece gözlem değil, arkadaşım gidip 20lik diş çekimine yardım bile etti 2.sınıfın ortasında. Amacım tartışma çıkarmak değil sadece arkadaşların doğru bilgilenmesi Özelin, devlet okullarına göre daha teknolojik olup, kontenjanın daha az olması öğrenmeyi çok daha verimli hale getirir tabi bunlara katılıyorum

ben ilk seneden bahsediyorum. bezmialemde ilk seneden itibarrn zorunlu hasta kliniği gözlem dersi var ve bunun oldukça yararlı olduğunu düşünüyorum. sen 3 e geçmişsin ama ben ilk senemde o kadar klinikte gözlem yaptım :,D

• ahahah çapa puan yetmeyince çapa bok atan kişi temsili
  • hangi unv yi onerirsiniz dis olarak en iyileri hangisi

• GergedanGörünümlüAyı kullanıcısına yanıt
    kim yetmiyo dedi????
  • Yeditepe nasıldır

• quote:

kim yetmiyo dedi????

Olum sen salak mısın 2 mesaj önce kendin demişsin ya anadolu da tutan devletler vardı ama ben istanbul da yarı burslu gittim dedin ya.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.