Şimdi Ara

Dis hekimlerine doktor denilmeyen tek yer (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • genelde doktora gitmek ve dişçiye gitmek ayrı kullanılıyor.dişçilik steril işçilik bir nebze
  • Murat Kargan kullanıcısına yanıt
    olum gir bak lan eski actigim basliklara fatih uni yuzde yuz burslu tip icin az tartismadim evime yakin diye. Burda dise atip tutarlar katüde muhendis oda ayri bi konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler babanneme tip kazandim diyorum aa oglum disi secte takma dislerimi yaparsin diyo. Hangoveri anladik butun ilerideki meslektaslarimin biyerlerini kaldirdi. Uyuz oluyorum bu iside iste. Bana kalsa evime yakin diye ozel universitenin yuzde yuz burslusunu secicektim. Ne ara bukadar egoist oldunuz

• Ayrica babam hasta oldugunda kendi kendine antibiyotik aliyo tipstarcim doktor bey diycem bundan sonra ozaman babama. Nickinden belli zaten nekadar egolu oldugun umarim marmarayi secmissindirde karsilasiriz

• Ahahahaha simdi baktimda tipi birak dis bile kazanamamissin. Kedi erisemedigi ciger hesabi diyosun babana soyle okumadan disci olabildigine gore okumadan hoca da olur seni biraz ders calistirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: tumer_116

Ahahahaha simdi baktimda tipi birak dis bile kazanamamissin. Kedi erisemedigi ciger hesabi diyosun babana soyle okumadan disci olabildigine gore okumadan hoca da olur seni biraz ders calistirsin

ben egoluyum sen değilsin (ayrıca adam gibi diş hekimliği okuduğuna eminim)

benim kazanama durumlarım vardı saygısızlık yapma ailemden en yakın birini kaybettim ve hayatım alt üst oldu bundan dolayı lys ye çalışamadım ve sen sormadan insanlarla alay edecek kadar karakter yoksunusun.Diş hekimi olunca insanların ağız kokularına laf edersin belki veya doktor olunca yaşlılara . Allah birilerini tedavi için sana muhtaç etmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanjayra -- 1 Eylül 2016; 19:36:02 >
  • olum dişçilik nedir la? Agiz kokusu fln igrenc

• Ailenden yakin birini kaybetmissin her ayda foruma girmissin masallah. Bitek sinava calisamamissin. Bende hastalik gecirdim ameliyata girdim ama bunu bahane ettimmi hayir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.