Şimdi Ara

Diş Hekimliği Hakkında Bilgi Almak İsteyenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam kıbrısta malumunuzdur ki hayat pahalı ve eğitim kalitesi devlet ünilerine göre daha düşük, son yıllarda çoğu bölümde ciddi kontenjan artışı yaşandı 5 yıl sonrasına kimse hiçbir şeyin garantisini veremez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene 35k ile kapatmıştı sanırım gelebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: komenyus123

Hocam 37.751 yaptım Kıbrıs'taki üniler sıralama düşmesiyle tutar gibi Kıbrıs ta diş okunur mu ve ben okuyana kadar iş durumları vesaire ne olur

kıbrıs hakkında detaylı bilgilendirme yapabilirim pm atarsanız.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dtcasper -- 30 Temmuz 2021; 17:36:46 >
  • Hocam burda müh başlayıp sağlam ing yazıp amerika hedefim var ama diş okuyup burda kalmak ta aklımı çeliyor sıralama 20 k sizce diş mezun olduktan sonra çabuk iş bulup güzel paralar kazanabilir miyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ege diş tavsiye ediyor musunuz

• Adnan Menderes düşünen yazabilir

• Hocam 5 sene sonra hiçbir mesleğin garantisini veremem açıkçası ama sağlık sektörü diğer meslek gruplarına göre daha avantajlı şu an diş hekimliğinde de devlette yeni başlayanlar 7.5 net puanlarla vs 10k alıyor özelde yeni başlayanlar da aşağı yukarı 10k kazanıyor tabi yıllar geçtikçe bazıları milyoner olup hastane açarken bazıları yerinde sayabiliyor

• abend A kullanıcısına yanıt

Kalite bakımından tartışılmaz ama ulaşım, sınavlarının zorluğu, prekliniklerin yeterliliği vs nasıl bilmiyorum

• dişte de dışarı çıkma fırsatın var ankara üni ( benim fakültem) ve istanbul üni almanya denkliği konusunda önde diye biliyorum . Ayrıca bizim fakültemizin müfredatı yurtdışı ile paralel işlediği için approbation sınavı yerine direkt olarak başvuru yapabiliyorsunuz . Bunu araştıran ve dil öğrenmeye başlayan arkadaşlarım var çevremde şu an

• Dtcasper D kullanıcısına yanıt

Ankara Üniversitesi Dönem 3 öğrencisiyim . Yardımcı olabilirim her türlü soruyu sorabilirsiniz

• Hocam, sıralama 53k yaptım bazı vakıflarda diş hekimliği bölümü tutuyor ( tabi kesin girebilecek miyim belli değil) şunu çok merak ettim : diş hekimliği bölümünden yatay geçişle tıp’a yerleşebiliniyor mu

• Yerleşilmiyor hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Plasticine kullanıcısına yanıt

Diş iyi değil mi hocam her türlüsü özel devlet fark etmez

• Diş iyi hocam devletde döner/performans dolgun olur iyi kazanirsin ama yorulursun özelde daha az maaşla başlarsın ama daha sonralarda maaşın artar uzmanlık yaparsan zaten işin garanti seç beğen al 1-2 sene icinde 15k almaya başlarsın hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plasticine -- 30 Temmuz 2021; 22:52:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Plasticine kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam

• 34k yaptım acaba tercih edebileceğim en iyi diş neresi gelebilir?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.