Şimdi Ara

Diş hekimliginden soguttunuz ulan yeter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yok bilmem çok zor yok bilmem tipin binde biri olamaz yok maaşları kötü yok bilmem atama yok..

Ulan ananızı babanızı diş hekimleri mi öldürdü oğlum nedir bu düşmanlık? Özel sektörde para kiranlari gördünüz diye mi yapıyorsunuz amacınız nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KamyoncuAdam -- 28 Ağustos 2018; 15:47:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş bu forumda aynı gün içinde hem hukuk hem mühendislik hem diş hem de tıpa çöp bölüm diyen adamlar var sen niye kafana takıyorsun? Türkiye şartlarında temiz maaşla işe başlayacağın garanti, sonrasında çabalarsan daha çok para da kazanabilirsin. Bitti gitti da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben de soğudum sınıfta kalmak uğruna kirikla tıp denicem netleşti fikrim

• Disbanacokmu kullanıcısına yanıt
    Sizin kadar enayisini harbiden görmedim. Umarım harbiden bunlara inanıp girersin sınava 2 yılın daha çöp olur aklın başına gelir en azından...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bubirihbardir kullanıcısına yanıt
    Neden böyle dediniz?

Hocam cidden bu soruyu kendinize sorun bence...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pek kasmamam lazim bunları haklısınız ama gelecek kaygısı oluşuyor 5 seneye ne olup biter onu kestirmek de zor açıklansin tercihler en iyisi okula yoğunlasmak olacaktır haklısınız..

Yazdik bı kere geri dönüş yok

• bubirihbardir kullanıcısına yanıt
    Siz de haklısınız.

Sana tip gelecek zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah pek umudum yok ama.

• Benim kuzenim diş doktoru. Özelde ayda 30k kazanıyor. Ama doktorlarda da hala bıçak parası diye bi şey var o da ayda en az 300 400k eder. Tabi bu adamlar 50 60 yaşında olurlar en az.
  • Diş ölü bir meslek? Hahahha hayatta inanmam. Boşverin hocam onlar ya çekemiyorlar ya da boş yorum yapan kişilerdir. İnsan var olduğu sürece diş hekimliği de var olacaktır. Benim şahsi görüşüm bu.

• Bugun dolguya 300 lira verdim cop bolum diyenler muhtemelen kazanamamislardir

• Biz soğutmadık, ilk atama bekliyoruz haberinden sonra siz soğudunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.