30k |
Diş yazanlar toplansın (2. sayfa)
-
-
Bence daha fazladır ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3-4k sabit maaşa çalışan da var 3-4k+yaptığı işin yüzdesini alan da var yüzdelik anlaşmaya göre ama sırf dusa çalışacam dershane parası çıksın 3-4 ay geçirebileceğim param çıksın diyen tipler yüzünden sabit 3-4k teklif eden çok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sınırı yok ortalama bir orto tedavisi 7-10k arası tutuyor bunlar ben 100k kazanan da duydum 500k kazanan da duydum min 60-70k kazanıyorlar o da hiçbir şey yapmayan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwho -- 28 Ağustos 2021; 21:9:41 >
Hocam hedefiniz orto mu sizin
ben de öyle düşünüyodum ama malzemeye gidiyo paralar diyorlar ve tek kişi çalışmıyor sonuçta orda ama ne kadar tuttuğuna bağlı değişir kazanç elbet
-
herkesin hedefinde orto vardır tabii ki ama imkansız orto benim için realist bakarsak dustan alım az doktora başvurusu yaptım kaç kez orto ve cerrahiye hep torpil dönüyor hocanın oğlu giriyor ya da tanıdığı giriyor hep tüm okullarda böyle her hocanın kontenjanı var mesela mülakat yapılacak geliyor ricacı oluyor bir hoca bu sefer benim kontenjanı alalım hocam sonra seninkini alırız diye neler neler duyduk yani zor hedefim kendi kliniğimi açmaktı endo, tedavi vs okuyup ama trde durumları gördükçe yurt dışı için dil kurslarına yazılacağım dustan sonra
bir küçük şehirde bir ortocuyla tanıştım başka ortocu yok ilde çok kalabalık adamın bir dakika boş değil çakma ortocu varmış o ilde o bile full çekiyor dedi bana ortada asla 30k kazanılmaz 30k kazanıyorum diyen varsa yalan söylüyordur bana göre min 200-300k dan aşağı kazanan yok ama arkadaşlardan 70-80-100k kazananlar varmış dediler diye yazdım
Inşallah iyi derece yaparsıniz hocam
Hmm kötüymüş ben uzmanlik kazanip biraz calistiktan sonra (para biriktirmek icin) yurt disina gitmek istiyorum simdi diyeceksiniz yurt disina gitmek baska bi yol bulamadin mi gerçekten baska bir seye pek ilgim yoktu. Uzmanlik sart gibi bir sey oldu maalesef bugun dis hekimine gittim mezun olunca gel basla dedi dmdmd biraz kan emici is verenler
@sirCaptain Hayırlısı hocam ya iyi niyetiniz için teşekkürler inşallah sizin de yaşamınız istediğiniz gibi şekillenir.
@Ribozomal Rna uzmanlık bittikten sonra gitmektense cidden uzmanlığı orada yapmanın yollarını arasan daha iyi olur her türlü burada da iyi para biriktirirsin hatta para için uzmanlığa gerek yok git implant sertifikası al özellerde kapışılırsın çantacılığa çıkıp yapılan iş ücretinin %70 alıp kolaylıkla para biriktirebilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwho -- 28 Ağustos 2021; 21:22:47 >
Teşekkür ederim hocam önerinizi dikkate alacağım
Yazamadım ağzımda diş yok
-
Hocam şimdiki aklın o zaman olsa tıp mi okurdun diş mi?Sıralaman tıpa yetmiyorduysa paralı tıp yazar miydin ?
Şu an ikisini de okumam maalesef tıpçılar da dişçiler de 1000 dolar bile kazanmıyorlar ve şiddet olayları durmadan artıyor, okuması da ikisini ayrıca zor bu ikisini okumak yerine okumazdım hiç aslında hiç üni okumazdım yazılıma daha çok yönelip blockchain öğrenirdim şu an blockchain üzerine akıllı kontrat yazabilecek mühendis arıyor bir sürü şirket ve min verdikleri maaş 100-200k dolar blockchain üzerine yazılım öğrenen çok para kazanacaktır
ne demek, rica ederim.
Hocam yurt dışını biraz daha açar mısınız mesela tıp için almanya çok kolay bu dişte nasıl? Bir de cerrahide maaşlar nasıldır ortalama ameliyat fiyatları vs. den yola çıkarsak
Dişte tıpa göre daha zor denklik almak bildiğim kadarıyla daha tam araştırmadım yeni yeni yurt dışı konuşmaya başladık biz arkadaşımla cerrahide maaşlar 90-100k arası değişir ortalama bunlar başlangıç bir arkadaşım sadece implant sertifikası aldı birinin yanında çalışıyor yaptığı her implant karının %50 sini alıyor uzmanlık okuyanları sen düşün ya uzmanlık okursanız diş hekimliğinde hangisi olursa olsun min 50-60knız var kafanız çalışıyorsa ama o kadara emeğe 50-60k para değil arkadaşlar sadece 5 bin euro ediyor. Yurt dışında sıradan bir diş hekimi zaten fazla bir şey yapmıyor her şeyi de yapmaz kanunlardan dolayı riskli olduğu için ama min 10-12k euro alıyorlar
Selamlar, hoş geldiniz foruma.
4 yıl memur maaşı alırsınız demişsiniz evet kısmen doğru fakat bazı detayları düzeltmekte fayda görüyorum.
Öncelikle “ortodonti ve ağız diş çene cerrahisi” dışındaki bölümlerin uzmanlık eğitim süreleri 3 yıl, bahsettiğimiz bölümlerin 4 yıldır.
Uzmanlık öğrencileri, 657 kanuna tabii 8/1 dereceyle “Arş. Gör.” statüsünde yök kadrosuyla göreve başlar.
Tüm memurlar gibi hem Ocak hem Temmuz ayında memur zammıyla maaşları refreshlenir.
Ağustostaki %20 vergi dilimiyle dahi dönersiz asistan maaşı yaklaşık 7500 tl’dir.
Bu arada döner alan epey yer var, bazı okullarda sabit döner payı var.
Miktarlar tabiki dünya standartlarının altında fakat 5-7 bin tl dediğiniz miktarın üstünden 1-2 sene geçti hocam.
Dus 21 Ekim’ şampiyonlar liginde size bol şans diliyorum.
Ertelenen DUS fazlasıyla can sıkıcıydı 2 erteleme Ankara macerası vs.
Ben de yazılımla ilgileniyorum hem de diş hekimliğindeyim. Dilerseniz sizinle iletişime geçmek isterim.
Sevgiler ^_^
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam dediğiniz şey sadece diplomayı verip parayı almak mı anlayamadım tamquote:
Orijinalden alıntı: dwhoGazi’den mezunum hayır yapmadım 2 senedir yazılım merakım olduğundan yurt dışına işler yapıyorum direkt bu yüzden hiç bulaşmadım bir de dusa çalışmak için. Teknisyenler şu teklifle geliyor; parasını vereceğim im senin adına klinik açacağım 5-10 sene sözleşme detayına bağlı çalışacaksın atıyorum 2000 lira net yaptığın işin de %30 senin diyorlar. Çok sorunludur bu iş sen yokken hasta bakarlar, diş hekimcilik oynarlar. Bir sorun çıksa al başına belayı mecbur para onlarda olduğu için birçok diş hekimi kabul ediyor. Gelelim bir özel diş polikliniğinde 3000 tl+ baktığın hastanın yüzdesi(anlaşmama bağlı) teklif alan arkadaşım vardı çoğumuz zaten sabit maaşa çalışmıyoruz sadece yüzdeye göre değişiyor ama arttığı için diş hekimliği mezun sayısı ve dusa çalışacağı için ek iş gibi görüp direkt 3k ya okey diyen de var hatta 2.5k ya okey diyen bile var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X