Şimdi Ara

DIŞARIDAN SES GEÇİRMEYEN KULAK ÜSTÜ KULAKLIK TAVSİYESİ!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşar. Malumunuz arada sırada dış sesler insanı dellendirebiliyor.Kulak tıkacı felan aradım taradım da kulağımın içine bişey sokmak istemediğime karar verdim o yüzden kulak içi kulaklıkları da yazmayın lütfen.Bütçe olarak 300-350 ye kadar çıkabilirim.Yeter ki kafayı uzun süreler takıldığında ağrıtmasın ve dışarıdan hiç denecek kadar az ses almayı başarabilsin.DIŞARI SES VERMESİ ÖNEMLİ DEĞİL.İÇERİYE SES ALMAMASI ÖNEMLİ.Ses kalitesinin mükemmem olmasına gerek yok.Evet aradığım özellikler bunlar.5-6 saat kafada kaldığında herhangi bir zarar vermeyecek bir şey varsa eğer onu yazın.Bir de kullanan arkadaşlar için bir sorum olacak.Bu kulaklığı uzun süre taktıktan sonra kulaklarda herhangi bir işitme kaybı veya sese aşırı duyarlılık olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukileta -- 24 Ocak 2014; 8:45:51 >

• selamlar ben steelseries siberia v2 kullanıyorum ses izolasyonu gayet iyi, Kardeşim birşeyler söylüyor oyun oynarken kulaklığı yana çekmem gerekiyor duymam için.http://www.shop4gamers.com/steelseries-pmk50?rnd=1&syf=2 buradan değişik kaplamalı modelleri göre bilirsinn. Ses kartıyla birlikte dediğiniz fiyatlara alabilirsiniz ses kartsız 195 lira cıvarında idi. Ayrıca okadar parayı verdiğiniz bütün kulaklıklar sizi memnun edecektir. Ben bizzat kullandığım için bu model de sizin isteklerinizi karşılar.
  • dj kulaklıklarına bakabilirsiniz
    Technics rpdh1200 gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoCoMaNia

selamlar ben steelseries siberia v2 kullanıyorum ses izolasyonu gayet iyi, Kardeşim birşeyler söylüyor oyun oynarken kulaklığı yana çekmem gerekiyor duymam için.http://www.shop4gamers.com/steelseries-pmk50?rnd=1&syf=2 buradan değişik kaplamalı modelleri göre bilirsinn. Ses kartıyla birlikte dediğiniz fiyatlara alabilirsiniz ses kartsız 195 lira cıvarında idi. Ayrıca okadar parayı verdiğiniz bütün kulaklıklar sizi memnun edecektir. Ben bizzat kullandığım için bu model de sizin isteklerinizi karşılar.

Ya hocam Darty'ye gittim dün.Kadın noise canceling kulaklıklar 450 tl den başlıyor ve sadece beats di sanırım o markada var dedi.birini takıp denediğim zaman da hiçbir etkisi olmadı normal duydum kadını.gidip o dediğiniz kulaklık veya benzerlerini nereden deneyenilirim ankarada

• selamlar hocam genelde oyuncular kullanır bu kulaklığı o yüzden test etme şansınız biraz zor gibi.
  • Snopy sn-99 serisine bir bak hem pc hemde mp3 player için aparatı var,fiyatı uygun ama ses kalıtesi öyle mükemmel değil 105db :)..ama kullandığımdan biliyorum dış sesi izole edıyor..Bi yerden bulup deneme ımkanın varsa bi dene derim..Almak istersen de aldığım siteyi önerebilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ovski

Snopy sn-99 serisine bir bak hem pc hemde mp3 player için aparatı var,fiyatı uygun ama ses kalıtesi öyle mükemmel değil 105db :)..ama kullandığımdan biliyorum dış sesi izole edıyor..Bi yerden bulup deneme ımkanın varsa bi dene derim..Almak istersen de aldığım siteyi önerebilirim..

Fiyatı nedir hocam onun? 300+ veremem bi kulaklığa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

24.5 tl :))
    http://www.ucuzlukcu.com/urunler/snopy-sn-99c-mavi-kumas-renk-mikrofonlu-kulaklik-xavkl/

O kesmez hocam sesi ne yaptın. Ben taşınacam zaten bu gidişle gerek kalmayacak

• fiyatına göre aldanma derim :)) he tabi sıfıra sıfır kesmıyor sesi ama ben kulağıma taktığımda şaşırmıştım baya izole edıyor..bi yerde falan denk gelırsen dene ama :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ovski -- 27 Ocak 2014; 17:19:23 >
  • quote:

fiyatına göre aldanma derim :)) he tabi sıfıra sıfır kesmıyor sesi ama ben kulağıma taktığımda şaşırmıştım baya izole edıyor..bi yerde falan denk gelırsen dene ama :)

Tamam hocam sağol denerim tabi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.