Şimdi Ara

DISC2PHONE Çalışmıyor!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben mi kuramadım bilmiyorum ama w550i'me hiçbir şey atamıyorum. Resim,tema,oyun vs.. hiçbir şey
    Sadece 200 küsür şarkı attım küçltüp onlar da walkman de açılıyor seslere kaydetmemiş. Şarkıları zil sesi, alarm sesi olarak kullanamıyorum. YARDIIIIIM???!!

• disk2phone telefona şarkı,mp3 atmak için yapılmış program..
    eğer sarkıların id3 bilgileri yoksa unknown artist falan diye atmıştır

zil sesi yapmak için şarkının üstüne gelip diğer > kullan > zil sesi yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 8 Haziran 2006; 14:27:35 >
  • kullanma klavuzunu okudun mu?
  • Hatmettim. şarkıları da atamıyorum yani w800 olan arkadaşların sesler bölümüne de yükleniyor ama benimkinde sadece walkman e yükleniyor! disc2phone un sadece ses olduğunu bilmiyordum ama benimki hiçbir şey atamıyor
  • Kullan kısmı yok küçült, bilgi, oynatma modu, stereo genişleme, ekolayzır, sırala, gönder, sil seçenekleri var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Damaws

Kullan kısmı yok küçült, bilgi, oynatma modu, stereo genişleme, ekolayzır, sırala, gönder, sil seçenekleri var

ben w800 e bakarak yazdım tabi

dosya yöneticisi yokmu w550 de yaw?
  • Walkmen menüsünden yapmıyorsun.Dosya yöneticisi menüsünden sesler kısmına gir ve sarkıyı seç.
    seceneklerden zil sesi yap.

Disc2Phone kullanmak için Data kablosunu tele takınca DOSYA TRANSFERİ yada Telefon modu der.
    Dosya transferini seçersen yazılım aktif olur.
  • Ben anlatamadım galiba sorun zaten dosya yöneticisine şarkı gelmemesi ve usb ile hiçbir resim, tema, oyun alamamam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.