Şimdi Ara

DİSCİVERY ROOTSUZ YAZI TİPİ DEĞİŞTİRME?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: yanlızadam23

Yok.

of of of
  • Hocam neden?
  • Simgelerdeki yazı tipi rezalet ya. Pixel pixel. Sizin yapacağınız güncellemeye...

• Kk launcher veya s launcher indirin onda bir cok yazi tipi secenegi var sizde ekleyebiliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: garip bir insancik

Simgelerdeki yazı tipi rezalet ya. Pixel pixel. Sizin yapacağınız güncellemeye...

Bu launcher orijinal 4.4.2 nin yani googlenin yaptığı KitKat launcher.
    Git google a söyle. Bilip bilmedende konuşma.

Daha basit yazayım ; Nexus 5 teki 4.4.2 launcherin aynısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 2 Temmuz 2014; 20:54:51 >
  • Googleın yaptığı launcher Google Now Launcher ama, şuan güncellemeyle gelen Launcherın, googleın launcherıyla uzaktan yakından nokta kadar alakası yok, bende kullandım google now launcher ı sizin tabirinizle stok launcherı kesinlikle böyle değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-emir

Varmı böyle bir şansımız?

İfont u play indir ve kur. Ücretsiz versiyonda günlük 3 tane yazı karakteri indimene izin veriyor. Beğenirsen donate versiyonunu satın alır sınırsız yazı karakteri indirebilirsin.. Uygulama da birçok yazı karakteri var. İstediğini seç beğen :)

• Launcheri decompile et.paket imzasında gm ye veya gioneeye ait birşey bulursan telefonunu kırıcam.Kapiş?

Cahil kimmiş görelim decompile ette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 2 Temmuz 2014; 21:02:21 >
  • Ahmtcnars A kullanıcısına yanıt
    Benim kasteddiğim; o launcherin yapımcısının google olduğu.
    GM sadece ortadaki menü butonunu değiştirip discovery logosu eklemiş sadece o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

İfont u play indir ve kur. Ücretsiz versiyonda günlük 3 tane yazı karakteri indimene izin veriyor. Beğenirsen donate versiyonunu satın alır sınırsız yazı karakteri indirebilirsin.. Uygulama da birçok yazı karakteri var. İstediğini seç beğen :)

Onu bugun xenedim indirdim bi tane yazı olmadı neden uardimci olabilirmisin?

• quote:

quote:

quote:

Çok affedersin. General mobile discovery font değişikliği için root istiyormus. Yani cihazın rootsuzsa yazı karakterini degistiremiyormussun :(

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok affedersin. General mobile discovery font değişikliği için root istiyormus. Yani cihazın rootsuzsa yazı karakterini degistiremiyormussun :(

• quote:

Orijinalden alıntı: garip bir insancik

quote:

Orijinalden alıntı: Neyinkafasi

Launcheri decompile et.paket imzasında gm ye veya gioneeye ait birşey bulursan telefonunu kırıcam.Kapiş?

Cahil kimmiş görelim decompile ette.

Harbi troll

Bana o launcherin google ın çıkarmadığını ispat edemezsin.KitKat stock launcherinden haberin yok daha.Hayatında ilk kez stock KK launcherli ROM görmüşsün sağa sola laf atıyorsun.

• Neyinkafasi üyelik isimli arkadaş doğruyu söylüyor. Kardeşimin discovery telefonunu güncelledim ve foruma girdim her yerde bilgisizce suçlamaya girmissiniz karşı tarafin dediğini anlamadan. Kendim nexus 5 kullanıyorum. Stock launcher discoveryde kullanilan. Yani nexus 5 ile ayni. Buyrun bu da benim telefonumdan ekran görüntüsü:
     DİSCİVERY ROOTSUZ YAZI TİPİ DEĞİŞTİRME?

• İyide, madem bu kadar inatçısın googlea GEL launcher yaz indir kur,apk zaten bak bakalım,googleın launcherımıymış ? Ayrıca ortadaki butonu nasıl koymuşlar acaba,onlarda decompile edip o butonu gömüp geri imzalayıp kapatıp gömmüşler sisteme,yani ne dersen de bu launcher, googleın launcherı değil ve uzaktan yakından google now launcherla alakası dahi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmtcnars

İyide, madem bu kadar inatçısın googlea GEL launcher yaz indir kur,apk zaten bak bakalım,googleın launcherımıymış ? Ayrıca ortadaki butonu nasıl koymuşlar acaba,onlarda decompile edip o butonu gömüp geri imzalayıp kapatıp gömmüşler sisteme,yani ne dersen de bu launcher, googleın launcherı değil ve uzaktan yakından google now launcherla alakası dahi yok

Sdk dan derlemede işler hiç sandığın gibi decompile ile olmaz. Firma,butonu atar içine apk yı oluşturur kaynak kodundan.Berkay hocanın resmine bak istersen resmi nexus 5 ten almış. bilip bilmeden konuşuyorsunuz.

2.si google now launcher dediğini hatırlamıyorum.KitKat stock launcher dediğini hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 3 Temmuz 2014; 0:18:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.