Şimdi Ara

disconnect

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • o1e girmeye çalışıyorum server bomboş görünüyo ama dc yiyorum acaba 1. server ları premiumsuz lara kapadılar mı ???

• quote:

Orjinalden alıntı: 1soruicinhesap

o1e girmeye çalışıyorum server bomboş görünüyo ama dc yiyorum acaba 1. server ları premiumsuz lara kapadılar mı ???

şimdi denedim girdi alla alla önceden niye girmiyodu 8-10 kere dc yedim ????????

benden başka birine de olduysa lütfen yazsın buraya.
  • BEN BERAMUS 1 DE DC YEMİŞİM ÇARŞIDA BIRAKMIŞTIM DIŞARI ÇIKIP CHAR ASKIDA KALDI HERALDE BU HESAP OYUNDADIR DİYO YA YANDIK NE KADAR SÜREDE GEÇER 1 KERE DAHA OLMUŞTU BÖLE BİŞEY HESABIMA DA 1 GÜN SONRA GEÇMİŞTİ
  • Askıda kaldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: KnighTR

Askıda kaldım

galiba bende
  • ARK LAR BENDE ASKIDAYIM GALİBA NE KADAR SÜREDE GEÇER ????
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1soruicinhesap

o1e girmeye çalışıyorum server bomboş görünüyo ama dc yiyorum acaba 1. server ları premiumsuz lara kapadılar mı ???

hayır kapamadılar ama premınyum olmadıgı ıcın ole oluyo serverlar dolu ama bos gıbı gosterıyo o yuzden
    ama pre nın teknıgı var sımdı entera bascan sureklı non gelıyo dırek entera bascz gırıyo d.c. yazısı gec geldıgı ıcın bu teknık ıse yarıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Discord Update Failed Hatası
    4 yıl önce açıldı
    WtFast Error Hatası
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım bende pre var ama sunucuları kapalı ya da açıp kapatıyorlar bende giremiyorum.Sunucularını aktif hale getiremedi bu dingiller.Bİr sonra ki ay almayacağım pre,saçmalık bu 2 gündür yapamadılar.Bir de forum sayfalarında yatın uyuyun yarın çözülecek gibi dalga geçer tarzda yazı yazmış lar dün dangalaklar.Bu kadar ciddiyetsiz bir oyun firması yoktur herhalde :((
  • suan optonstan upgred yapicam sevwer kapali gozukuyor dogrum u
  • updeat yapamiyom optiosu oyun kapalimi sun yokda dc old oyun cevap pls
  • Beyler konuşmalarınıza dikkat edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeTh3

quote:

Orjinalden alıntı: KnighTR

Askıda kaldım

galiba bende

serverlar açılınca düzelirsiniz merak etmeyin.. şu anda kimse giremiyo zaten oyuna.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.