Şimdi Ara

disconnect from server neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalar bu disconnect from server neden olur bilen var mı?512 bağlantılı işyeri bilgisayarında sorun yok ama evdeki 256 lık bağlantıda 10 dakikada bir dc oluyor?Yapılması gereken herşeyi yaptım ama yine de sorun devam ediyor.Bilgisi olan var mı?Acaba 256 lık bağlantı mı sorun yaratıyor?Daha önce hiç sorun yoktu,güncelleme sonrası böyle oldu.
    Şimdiden herkese teşekkürler....

• Evdeki modemin bağlantı gidip geliyo olabilir. Ama sonra tek tık giriyo dimi?
  • banada oke dıodu hep dc sonra kendılıgınden gectı benımkkıde 256 mb
  • b2 deysen normaldir
  • ben niye hiç dc olmadımki?
    ayrıca en az bağlantı şu an 1024 olmadımı ben 256 lıkların falan kalktığını biliyordum
  • suanda oyunda olan varmi lutfen yazssin
  • hayır 256 kalkmadı,telekom uyuzlarına göre kalkmış olabilir ama maalesef ülkemizde en düşük sınırsız bağlantı hızı 256 kb hemde 49 ytl ye süper değil mi?:
    bağlantıda kopma yok pre olduğu için tek seferde giriyorum ama 10 dakikada bir dc oluyor anlamadım gitti.Dün akşam sıfırdan bilgisayarı kurdum,yine aynı full clientide indirip kurdum yok yok yok KNİGHT ONLİNE DA ZATEN LAG DOLUYDU İYİCE BERBAT ETTİLER.En iyisi başka bir oyun oynamak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuscan -- 6 Ağustos 2006; 16:46:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    server not responding
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.