Bildirim
Discount (DC) Premium'dan SS ler (SS lerin devamı konunun içinde) (17. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
12 2.5 arası bekle genelde bana 1 1.30 2 arası denk geliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Kamikaze00
12 2.5 arası bekle genelde bana 1 1.30 2 arası denk geliyor
Cektimde Kazandıgımı Nasıl Anlıcam ?:D -
quote:
gm oyuna giriyor alttan yazıyor 10 dk içinde 3200 cash yükleyene 9999 hp ve mp pot felan diye o zaman yüklüyorsun bankadaki giyilmiş old takıların açılıyor giyilmiş krowazların açılıyor
------------------------------------------------
birde benim oldlar açılmadı hala ne yapsakki
O zaman bir sayfa old skeleton belt koy yav sanmıyorum hocam eminmisin bak seninkide açılmamış Arada bir bende görüyorum 9999hp/mp pot yazıyor herhalde belirli bir günü yok arada oluyor ben sık denk geliyorum.
-
yanlış anlamışsınız
mesela old ske old roc giydim ben chara sonra çıkarttığında pazara konulmuyor hala old olarak kalıyor takılar ama pazara konulabilir özelliğe geliyor bu event olayında
@ultraslanharun
oyundayken dc olursun girdiğinde inn hostessde potların gelmiş olur takılarda satılabilir hale gelmiş olur veya krowazlar -
quote:
yanlış anlamışsınız
mesela old ske old roc giydim ben chara sonra çıkarttığında pazara konulmuyor hala old olarak kalıyor takılar ama pazara konulabilir özelliğe geliyor bu event olayında
@ultraslanharun
oyundayken dc olursun girdiğinde inn hostessde potların gelmiş olur takılarda satılabilir hale gelmiş olur veya krowazlar
bakalım bekliyorum ins dogru cekmisimdir Sen Aldın Mı Hediyeni?:D
-
hediye gelmedide gelince dc olurum pazara bıraktım sw sc leri buffları sabahlasın bakalım
gerçi arkadaş bıraktı benim yerime sağolsun -
Aynı şey bankadaki old takılar içinde geçerlimi illaha giymenmi lazım -
Pre yok pazardan aldım golden mattock droplar inşallah bende de iyi olur gold pre var -
19 taneden 2 tane monster stone -
2sindende ring of bash -
Bende aldim ayni şekilde 3 inventory kırdırdım 1 yeşil kutu. Ortak sabahlıcaktı 1 yeşil kutu o düşürmüş. Demin bende fragment of gluttony düşürdüm vardiyalı gidersek günde 1 gb'yi gecicegiz gibi duruyor :) -
quote:
Orijinalden alıntı: IIIg0rk3mIII
Bende aldim ayni şekilde 3 inventory kırdırdım 1 yeşil kutu. Ortak sabahlıcaktı 1 yeşil kutu o düşürmüş. Demin bende fragment of gluttony düşürdüm vardiyalı gidersek günde 1 gb'yi gecicegiz gibi duruyor :)
sabahlayarak 1 yesil kutu düsürmüs 4m fragment of gluttony 8m gecede 12m para kasmıssınız nasıl 1 gb kascanız anlamadım :D -
ucuzu felan yok al 3200 cash açılsın -
quote:
Orijinalden alıntı: S[L]atanic
quote:
Orijinalden alıntı: IIIg0rk3mIII
Bende aldim ayni şekilde 3 inventory kırdırdım 1 yeşil kutu. Ortak sabahlıcaktı 1 yeşil kutu o düşürmüş. Demin bende fragment of gluttony düşürdüm vardiyalı gidersek günde 1 gb'yi gecicegiz gibi duruyor :)
sabahlayarak 1 yesil kutu düsürmüs 4m fragment of gluttony 8m gecede 12m para kasmıssınız nasıl 1 gb kascanız anlamadım :D
8.5m * 2 = 17m yeşil kutular ,7m fragment of gluttony =24m.gece 1 de başladik kasmaya kesinlikle ne bu daha hızlı gider ne cok yawaş gider şansıma güveniyorum günde 1 gb'yi buldurmaya calişicaz monster stone v.s. ile ...
-
iyiymiş ya alınabilir.hoşuma giti benim -
4 tane MS çıktı yok drop yok Gold pre yerine disc olsa zengin olmuştum -
kasın bakalım bende itemleri satıyorum -
Beğenmedim drop yok -
Old Takılar Açıldı Benim Yalnız Saçımı Bozmuşlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X