Şimdi Ara

Discovery 2 mi Turkcell T50 mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne olduğu belirsiz bir telefon alacağınıza moto g alın kafanız rahat olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav şu discovery 2 diyonuzda ne zaman çıkıyor ona göre bende almayı düşünüyorum yoksa moto g alcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealSchule

bir de tavsiye; telefonu çıktığı gibi alma sakın, özellikle böyle çin menşeili telefonları. biraz bekle, sorunları çıksın ortaya, öyle daha sağlıklı olur
    ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:28:26 >
  • Çevremde disko kullanan en az 20 tane adam sayabilirim ama henüz ne bir şarj mevzusu duydum ne de ekran sorunu. Sanırım ilk parti diskolar sorunluydu ama sonra çıkanlarda bahsedilen sorunlar giderilmiş

• Discovery 2 çok daha iyidir bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moto g tasarım olarak cok berbat bence t 50 ondan daha iyidir hem bi surum gelince herkez galiba elindekinin dunyanin en iyi telefonu oldugunu zannediyo. Steve jones da heralde motorolanin sahibi.

• Şu durumda Discovery 2 hızlı çıkarsa alınabilir. Moto G cidden güzel telefon ama hafıza kartı girişi olmaması ve berbat tasarımı yüzünden bence alınabilir değil. T50 alırsın ama aldığın gibi kalır. Turkcell yetişemez taleplere.
  • Arkadaşlar aslında bu karşılaştırmalarda havanda su dövüyoruz birazda.

Moto g olsun discovery 2 olsun moto g olsun.

Bunların hepsinde giriş seviyeside denebilecek snapdragon 400 var. Bunun üst seviyesi 600 sonra 800 sırada 801 805 vs.

Moto g nexus programında olduğu için yazılım kalitesiyle iyi gelebiliyor.

Güç nerde? Dışarda ucuz mtk 6592 ler var 8 çekirdek ve mali 450 mp4 lü.

30000 civarı antutu skorları var.

Transformers gibi reklam yapacaksa onu getirsin 8 çekirdek diyede bas bas bağırsın.

• ozgurkimil O kullanıcısına yanıt
    +1 Hocam stajyer arkadaşıma bugün sordum şarj soketinde sorun oldumu ölü pixel oldumu dedim telefonla alakalı hiç bir sorun olmadığını söyledi.Kardeşim gibi olan arkadaşımdada aynı şekilde telefonda hiç bir sıkıntı yok,Kuzenimde var aynı şekilde telefondan aşırı memlun teşekkür bile ediyor önerdiğim için.
  • discovery 2 dereboyu bayıltır
  • Kıymetli cevaplarınız için ayrı ayrı teşekkürler

• t50 hikaye bence discovery hertürlü alınır.
  • Gmd 2bin tekno kulis incelemsi var telefonun alcatel ot idol x+ oldugu kesinlesmistir. Bakin begenirsiniz alin
    .
    8 cekirdek hikaye digenlwr icin tum telleri 4 cwkridekli olarak degerlendircem.

Moto g a7 1.2ghz 4 cekirden 1 gb ram 5 mp kamera 11 mm kalinlik 2000 mah batarya vga on kamera 4.5' hd ekran.

T50 a7 1.2 ghz 4 cekirdek 1 gb ram 13 mp kamera ( discovery seviyesinde cihazlarla ayni diyolar kalisi icin ama ne kadar dogeu bilmem) 7.8 mm kalinlik 2300 mah batarya 2 mp on kamera 5' hd ekran

Gmd2 a7 2.0 ghz 4 cekirdek 2 gb ram 13 mp kamera ( teknokulis incelemsinde cok basari bulundu idol x+ incelwmmwsinde cok ovuldu.) 7.9 mm kalinlik 2500 mah batarya 5 mp on kamera 5' fhd ekran gg3

• General mobile discoveryde o kadar dolandırıcılık yaptı, tüketiciyi enayi yerine koydu. Ve hala o kadar delil ve ispata rağmen hala o dandik firmadan telefon alacaksanız ben daha bir şey demek istemiyorum. Ya 2 hafta önce almış olduğum İPS diye aldığım telefon ekranı TFT den daha DÜŞÜK GÖRÜNTÜ KALİTESİ var. Gerisini sen düşün
    Bence Samsung amiral gemisi amoled ekranlı telefon al, kafan ekran başta olmak üzere tüm konuda rahat etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gitarist01

General mobile discoveryde o kadar dolandırıcılık yaptı, tüketiciyi enayi yerine koydu. Ve hala o kadar delil ve ispata rağmen hala o dandik firmadan telefon alacaksanız ben daha bir şey demek istemiyorum. Ya 2 hafta önce almış olduğum İPS diye aldığım telefon ekranı TFT den daha DÜŞÜK GÖRÜNTÜ KALİTESİ var. Gerisini sen düşün
    Bence Samsung amiral gemisi amoled ekranlı telefon al, kafan ekran başta olmak üzere tüm konuda rahat etsin.

Yeninkonu actim gm bolumde oraya gelin hemen sizede ihtiyacimiz var

• GMD 2 al t50 birsürü gereksiz program yüklü gelir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.