Şimdi Ara

Discovery Channel HD izleyemiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türksattaki Discovery Channel HD kanalını izleyemiyorum. Kanalın Sinyal kalitesi %50 ama sinyale rağmen kanal açılmıyor. Nedendir anlayamadım. Sistem konfigürasyonu aşağıda göründüğü gibi.Ayrıca ProgDVB PowerInstall6 kullanmaktayım. Bunun yanında ACE Mega Codec 6 Packet ile ProgDVB 4.81.1 Full kullanmaktayım. Yardımlarınız için teşekkürler...saygılar...

• dvbdream v13c ile power dvd7 yi kur izlersin
  • ermanpac arkadaşım bunlardan anlıyor pm den ulaş istiyorsan hd reciverlarla sorunsuz izleniyor discovery ambleminin altında kocaman hd yazıyor ama görüntü kalitesinde pek bir farklılık göremedim ben mpg2 olarak yayın yaptığı için galiba
  • progdvb ile izleyebiliyorum ama donmalar oluyor.. pdvd7 kurup ona göre avc.*.grf hazırlamak gerekiyor.. ayrıca mainconcept avc codecle de izlenebiliyor
  • Arkadaşlar ben hem dvb dream ile hemde progdvb ile rahatlıkla izliyorum.

http://rapid-share.com/files/10478257/Progdvb_HDTV_OK_3.00.exe

arkadaşlar progdvb ile izlemek istiyorsanız üstteki linki tıklayıp yükleyin. Şifre: st1905

Yükledikten sonra kanal üzerindeyken DOSYA/ÖZELLİKLER den filtre kısmında Cyberlink H.264 codeğini tıklayıp özellikler dedikten sonra oradan alt kısımdaki video modu FORCE BOB yapın. tamam deyin daha sonra yine aynı yerden filtre kısmından Mpeg2Demultiplexor bunu tıklayıp özellikler deyin ve alt kısımdaki '''Genaration of PSI output''' on konumuna getirin ve rahatlıkla izleryin. Yalnız sisteminizde Power dvd 7.0 deluxe yüklü olmak zorunda yoksa izleyemezsiniz.. Ha birde SERVİS/AYGIT tan kendi aygıtınızı seçmelisiniz...

http://rapid-share.com/files/9929993/Dvbdream_Coreavc_Hdtv_OK_By_st1905.exe

Eğer dvb dream ile izlemek istiyorsanız . Üstteli linki tıklayın. Yine aynı şifre...

Kanallar her ikisindede taralı şeklindedir.

Bu kadar iyi seyirler...........

• MPEG-4 yayını yaptıkları için şu anda bazı kanallar MPEG-2 Decoderlar ile izlenemiyor ama yakın zamanda MPEG-2 codec ile aynı kaliteye geçeceklerdir. O zaman bu tür sorunlar yaşamadan izleyebileceğiz..
  • mpeg 4mü daha kaliteli mpeg 2mi ben 4 daha kaliteli yayın diye biliyorum ama yanılıyormuyum acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV8 HD İPTV LİNK ARIYORUM!!!
    10 yıl önce açıldı
    TV8 HD TRT 1 HD çekmeme sorunu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aslında uzantılar değil, codecler daha önemli kalitede. İstediğin uzantıya istediğin codeci entegre ettiğin zaman zaten kaliyeti bulursun.

MPEG-4 şu anda .AVI uzantısı ile DivX'lerde kullanılıyor ve bu MPEG-2 yani DVD'nin sıkıştırılmış hali. Şu anda MPEG-4 ile yayın yapan HDTV'leri de Blu-Ray formatıyla ve muhtemelen yine .AVI uzantısı ile sıkıştıracaklar. Codeci ne olur bilemem tabi.

Şu anda her ikisi de çok kaliteli yayınlar. Bu görüntünün kaynağına da bağlı tabi. Mesela her kanalda aynı görüntü kalitesi yoktur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ghost1802

Arkadaşlar ben hem dvb dream ile hemde progdvb ile rahatlıkla izliyorum.

http://rapid-share.com/files/10478257/Progdvb_HDTV_OK_3.00.exe

arkadaşlar progdvb ile izlemek istiyorsanız üstteki linki tıklayıp yükleyin. Şifre: st1905

Yükledikten sonra kanal üzerindeyken DOSYA/ÖZELLİKLER den filtre kısmında Cyberlink H.264 codeğini tıklayıp özellikler dedikten sonra oradan alt kısımdaki video modu FORCE BOB yapın. tamam deyin daha sonra yine aynı yerden filtre kısmından Mpeg2Demultiplexor bunu tıklayıp özellikler deyin ve alt kısımdaki '''Genaration of PSI output''' on konumuna getirin ve rahatlıkla izleryin. Yalnız sisteminizde Power dvd 7.0 deluxe yüklü olmak zorunda yoksa izleyemezsiniz.. Ha birde SERVİS/AYGIT tan kendi aygıtınızı seçmelisiniz...

http://rapid-share.com/files/9929993/Dvbdream_Coreavc_Hdtv_OK_By_st1905.exe

Eğer dvb dream ile izlemek istiyorsanız . Üstteli linki tıklayın. Yine aynı şifre...

Kanallar her ikisindede taralı şeklindedir.

Bu kadar iyi seyirler...........

Arkadaşım verdiğiniz linklerden sadecehttp://rapid-share.com/ sayfası açılıyor....Yardımcı olur musunuz?

• quote:

Orjinalden alıntı: taskin57

Arkadaşım verdiğiniz linklerden sadecehttp://rapid-share.com/ sayfası açılıyor....Yardımcı olur musunuz?

d ve s arasındaki - yi kaldırırsan açılır..
    ama ugraşma derim bunlar olmadan hd kanallar çalışıyor yeter ki sisteminde register edilmiş AVC (advanced video codec) codec olsun..
    ama izleyenler de bişe anlamış değil takılıp duruyor sistemle de alakası yok çoki sisteme sahip olanlar da şikayetçi

• Yaw benim sistemim P4 2.4 Ghz 1 GB Ram 256 Gf fx 5500 Ekran karım var canavar gibi izliyorum. Sadece bi seste takılma oluyo.(oda çok nadir.)
  • Onun için de Moonlight Odio Decoder'ı kur bakalım..
  • Tıpkı dvd'lere altyazı ilave etmenin zor & zulüm olduğu gibi, digital tv kartı programlarını da birçok kişi sorun yaşasın diye yapıyorlar herhalde.

Bilinen codec paketlerinin program tarafından bilinmesi ve sistemde hangileri varsa, onların kullanılması ile sorunsuz görüntü almak neden mümkün değil anlamış değilim.

Hadi onu geçtim, birinde stabil çalışan ayar diğerinde çalışmıyor.

Neyse, uğraşalım bakalım... Pes etmek yok...
  • discovery şifreli değil mi ya çıkmıyor diye biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: morphsonur
    discovery şifreli değil mi ya çıkmıyor diye biliyorum

Discovery HD şimdilik şifreli değil, ancak yakın gelecekte şifreli olacağı söyleniyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: morphsonur
    discovery şifreli değil mi ya çıkmıyor diye biliyorum

Normali şu anda zaten Türksat 1C uydusunda 2 Nisan'a kadar şifresiz yayında. HD TV ise daha yakın bir sürede şifreye girecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: m.selcuk

dvbdream v13c ile power dvd7 yi kur izlersin

Aynen dediğiniz gibi yaptım, DVB Dream v1.3 kurdum, PowerDVD7 daha önceden vardı zaten. ProgDVB ile izleyemediğim HD kanallarını şimdi DVB Dream ile izleyebiliyorum...Teşekkürler herkese....Saygılar...
  • iyi seyirler.
    görüntüde anlık duraklamalar oluyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: m.selcuk

iyi seyirler.
    görüntüde anlık duraklamalar oluyormu?

evet ama rahatsız edici değil. sanırım bu işlemci gücü ile alakalı bir durum. daha yüksek bir işlemci ile bu takılmaların da ortadan kalkacağını sanıyorum. Teşekkürler, saygılar...
  • HDTV işlemciyi çok fazla kullandığı için anlık duraklama mutlaka olur, önemli olan rahat izlenebilmesi ve bu duraklamaların rahatsızlık vermemesi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.