Şimdi Ara

Discovery, Discovery Science ve Animal Planet kanalları Digiturkte (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
8.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HD Kanallar Dışında ki Kanallar Çamur Resmen
    Baktığım 3 Tane Kanal Var

Lig TV HD
    Nat Geo HD
    Nat Geo Wild HD
  • bende yeni üye oldum hakikaten sd yayınları izledikçe hd yayınların gelmesi için bişeyler yapmamız gerektiğini düşünüyorum :)
  • Yakında HD leride gelirse harika olacak.
  • Hdlerinin gelmesi hakkında bir bilgi var mı?
  • Televizyonlarınız nedir bilmem ama büyük ekran sahibi olanlar sd yayında çamurun kralını yaşıyor.
  • Merhaba,

Bugün itibari ile TURKSAT uydusundaki JOJO kanalı kapatılıp yerine DISCOVERY CHANNEL yayına başlayacaktır.

Bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Islander

quote:

Orijinalden alıntı: puchaczdriver

quote:

Orijinalden alıntı: The Islander

dediğiniz gibi siz turksat ligtv uyesisiniz.belgesel ve diger kanallar eutelsat digiturk paketinde oldugu icin normal digiturk uyeligine geciş yapmanız gerekiyor

Cevap için teşekkürler :) Taşındığımız zaman geçiş yapacağız. Sanırım izlemek için de + 4 TL daha vermemiz gerekiyor. Şampiyonlar paketine ilave olarak.

Aynen öyle..4 TL farkla : nat geo, nat geo wild, nat geo adventure, iztv, zone reality, history channel, discovery, animal planet, discovery science, biography channel, crime&inves. ,nat geo hd,nat geo wild hd kanallarını izleyebilirsiniz

Biography Channel - Crime & Investigation Network antlaşması sonlandığı için yayını kalktı.

• yakın zamanda HD leri de gelir 300 lü kanallara 191-192-192 şuan discovery channel science ve animal planet var... artık yine eskisi gibi hem national geo hem discovery e sahibiz yabba
  • Belgesel kanalların çoğalması çok iyi oldu.. Futbol'un tadı kaçtı.. bari belgesel seyredelim.. SD yayınları çok kaliteli bir skart koblom var onunla seyrediyorum.. HD kanallara geçince, HDMI kabloyu takıyorum.. Umarım yakımda tüm kanallar HD olur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink

quote:

Orijinalden alıntı: iMonster

quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

Acaba D smartta olan diğer kanallar gelecek mi Digi ye bilgisi olan var mı ?

İleride Discovery World diye tahmin ediyorum ben İnşallah... Acaba o kanal nasıl güzel mi ?

world kanalı dsmarttan izliyorum önemli bir kanal, genelde dünyadaki önemli olayları ve gelişmeleri anlatıyor.

Hocam keşke Teledünya'daki Sci Tech TV falan gelse, Da Vinci Learning

• Bizda Ligtv tüm takımların maçlarını + basketbol maçlarını izleyebiliyoruz.ayrıca ntv spor'da maç olduğu zaman moviemax speed yerine ntvspor geliyor onuda şifresiz izleyebiliyoruz.ayrıca iztv,türkmax,nat geo chan,discovery chan. kanallarıda var hepsi ayda 45 tl tutuyor tüm lig maçlarınıda izleyebiliyoruz.ekran 72 ve tam kare o yüzden görüntü kalitesiz çok iyi sd filan ama görüntü çok net normal sd televizyonlara göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Belgesel kanalların çoğalması çok iyi oldu.. Futbol'un tadı kaçtı.. bari belgesel seyredelim.. SD yayınları çok kaliteli bir skart koblom var onunla seyrediyorum.. HD kanallara geçince, HDMI kabloyu takıyorum.. Umarım yakımda tüm kanallar HD olur..

sürekli kab loyu mu değiştiriyorsunuz onu anlamadım. yani neden direk hdmi kablodan almıyorsunuz bütün yayınları
  • SD yayınları scart kablo ile daha net seyrediyorum.. HDMI kablom 1.3.c sertifikalı kaliteli bir kablo ama sd yayınlarda bazen pixellenme yapıyor.. Zaten seyrettiğim çoğu kanal sd yayın yapıyor. Ancak lig tv hd seyredersem, HDMI kabloyu takıyorum.. > Kablo değistirme 10 saniye zaten üşenmem..
  • World Channel da gelmiş yahu, süper...
    Ayhan Sicimoglu nu izlemek büyük zevk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

World Channel da gelmiş yahu, süper...
    Ayhan Sicimoglu nu izlemek büyük zevk

world travel channel uzun zamandır var
  • Hd'lerde gelse tam olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanAkyüz

HD Olması Şart Çünkü HD apayrı kanal disocvery sd'ye Baglı Degil HD Showcase..

Hocam digitürk te yeniyim acaba Discovery sience Hd olarak geldimi ? Bende hd si yok normali var. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 4 Şubat 2015; 7:35:05 >
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsusZenfone

hayır

Tüh ya dsmartra vardı :(

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: AsusZenfone

hayır

Tüh ya dsmartra vardı :(

nisanda discovery hd showcase digiturk'de
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.