Şimdi Ara

Discovery Elite ekran titremesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
4.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni aldığım elite sim kartını tanımıyordu cihazı servise verdim başka ürünle değiştirdiler verdiklerindede bazı zamanlar titreme oluyor örneğin alttaki 3 düğmeden en soldaki üç çizgi olana basınca mesela bu widgetların ayarların olduğu filan ekran gelince arka planda titreme oluyor ya da kendi çektiğim bir resme bakarken bir kere dokununca altı üstü siyah oluyor ya o şekilde ikende titreme oluyor acaba bir ayarımı var yoksa telefonda gene sorunmu var elite kullananlar deneyip yazabilirmi lütfen. Normal parlak ekranda iken hiç titreme olmuyor

• Hocam öncelikle geçmiş olsun. Bende o tarz bir sorun yok. Telefonunuzda bir sorun olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Bende o tarz bir sorun yok. Telefonunuzda bir sorun olabilir.
    Hocam yanıt için teşekkürler bildiğim kadarıyla herhangi bir güncelleme çıkmadı fakat ben telefonu servisten dün aldım şimdi sistem güncellemeleri kısmından baktığımda son güncelleme 09-06-2014 sistem sürümü GN4.2.5 şeklinde görünüyor sizde bu bilgiler nasıl acaba kendilerinde bulunan bir yazılımı sürümünü attıklarındanmı böyle birşey oldu diye düşünüyorum
  • Fabrika ayarlarına geri dönüş yaptınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musdi27

Fabrika ayarlarına geri dönüş yaptınız mı?

Dediğinizi deniycem sizde son güncelleme tarihi olarak hangi tarih var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazotesi1

quote:

Ben sadece Discovery kullancısıyım ama dediğiniz şey yazılımsal bir sorun gibi geldi ondan öneride bulundurm. Bu arada fabrika ayarlarına dönerseniz telefonda olan tüm bilgileriniz silinecektir (Rehber-Dosyalar) bu yüzden yedek alın önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xyoline

quote:

quote:

Ben sadece Discovery kullancısıyım ama dediğiniz şey yazılımsal bir sorun gibi geldi ondan öneride bulundurm. Bu arada fabrika ayarlarına dönerseniz telefonda olan tüm bilgileriniz silinecektir (Rehber-Dosyalar) bu yüzden yedek alın önce.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler ilgin için dostum. fabrika ayarlarına döndüm belli belirsiz çektiğim resimlere bakarken gene var ama menülerde filan önceki gibi bariz değil şimdi servise verirsem dahamı iyi olur dahamı kötü bilmiyorum pek önemsemiycem artık onuda yapacak birşey yok belki ilerdeki güncellemelerle bu vb diğer tüm sorunlar düzelir diye umut ediyorum

• quote:

quote:

Hocam o ilk yazilim attiklari gündür ya da Son kontrol edilen zamandir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Candar77

quote:

quote:

Hocam o ilk yazilim attiklari gündür ya da Son kontrol edilen zamandir

Alıntıları Göster
    valla hocam bizde bir yazılım var onu atcaz demişlerdi ilk simi görmüyorken götürdüğümde işe yaramayıncada müdürümüzdemi genel müdürümüzdemi ne bir yazılım var onlada deniyecez demişlerdi sim girişi arızalı çıktı değişim yaptılar zaten. Umarım çıkacak güncellemeler insanların sorunların çözümlerine yönelik olur insanlar mutlu olursa mutluda ederler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazotesi1 -- 10 Haziran 2014; 23:34:33 >

• quote:

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Bende o tarz bir sorun yok. Telefonunuzda bir sorun olabilir.

Hocam sizlerinde teyitinizle ve dün akşam gene böyle titremeler görünce moralim bozulması nedeni ile bugün tekrar servise verdim cihazı. Sonuçta uygun fiyatlı yüksek donanıma sahip yerli firmanın desteğini verdiği bir cihaz diye seçim yaptık. İlk aldığım sim girişi bozuk telde gözüme çarpmıyordu böyle görüntü titremeleri 1300 lira para verdim yeni aldım bu şekildede kullanmak zorunda değilim diye düşünerek ve 1 sayfa yazı yazarak bıraktım servise umarım hayırlı sonuçlanır bana sıfır kutuda hiç açılmamış bir şekilde yeni bir ürün verirler yoksa paramı geri almak için ne gerekiyorsa yaparım.
  • quote:

quote:

Hocam sizlerinde teyitinizle ve dün akşam gene böyle titremeler görünce moralim bozulması nedeni ile bugün tekrar servise verdim cihazı. Sonuçta uygun fiyatlı yüksek donanıma sahip yerli firmanın desteğini verdiği bir cihaz diye seçim yaptık. İlk aldığım sim girişi bozuk telde gözüme çarpmıyordu böyle görüntü titremeleri 1300 lira para verdim yeni aldım bu şekildede kullanmak zorunda değilim diye düşünerek ve 1 sayfa yazı yazarak bıraktım servise umarım hayırlı sonuçlanır bana sıfır kutuda hiç açılmamış bir şekilde yeni bir ürün verirler yoksa paramı geri almak için ne gerekiyorsa yaparım.

Alıntıları Göster
    hocam yazılımsal bir sorun ama ginede siz pek kurcalamayın derim biraz araştırın başka model telefonlarda varmıymış böyle şeyler gibi olmadı bunuda telpaya verin

• quote:

Orijinalden alıntı: Stewie G.

hocam yazılımsal bir sorun ama ginede siz pek kurcalamayın derim biraz araştırın başka model telefonlarda varmıymış böyle şeyler gibi olmadı bunuda telpaya verin

Alıntıları Göster
    Mayısın 30 unda telefonu almışım sim kart girişi arızalı çıktı telpaya verdim değiştirdik dediler bu seferde ekranda titreme sorunu olan bir cihaz geldi elime gene verdim 6gündür teknik ekibe aktarıldı yazıyor telefonla soruyum dıye arıyorum şu an müşteri temsilcilerimiz diğer müşterilere hizmet vermektedir yaklaşık yarım saattir ahizeyi açtım işimi yaparken bir yandan birinin açmasını bekliyorum. Neyseki servis bana çok yakın yoksa uğraşılmaz böyle

• quote:

Mayısın 30 unda telefonu almışım sim kart girişi arızalı çıktı telpaya verdim değiştirdik dediler bu seferde ekranda titreme sorunu olan bir cihaz geldi elime gene verdim 6gündür teknik ekibe aktarıldı yazıyor telefonla soruyum dıye arıyorum şu an müşteri temsilcilerimiz diğer müşterilere hizmet vermektedir yaklaşık yarım saattir ahizeyi açtım işimi yaparken bir yandan birinin açmasını bekliyorum. Neyseki servis bana çok yakın yoksa uğraşılmaz böyle

Alıntıları Göster
    Servise direk kendim gittim bugün dedim 20 gün oldu alalı sıfır telefonu kullanamıyorum bana değiştirip verdiğiniz telefonda arızalı çıktı sıfır vermemişsiniz dedim asla öyle şey olmaz diyorlar. Demekki ben ne şanssızımki bütün bozuk telefonlar bana denk geliyor öylemi dedim. Neyse sonuca gelelim ben yeni telefon istiyorum dediğimdede değişimle ilgilenen arkadaş bu hafta izinli pazartesiyi bekliyeceksiniz dediler. Demekki koskoca telpada bu işi yapan tek kişi var ve bütün türkiyeden insanlar onun izinden dönmesini bekliyecek oda güzel.

• quote:

Servise direk kendim gittim bugün dedim 20 gün oldu alalı sıfır telefonu kullanamıyorum bana değiştirip verdiğiniz telefonda arızalı çıktı sıfır vermemişsiniz dedim asla öyle şey olmaz diyorlar. Demekki ben ne şanssızımki bütün bozuk telefonlar bana denk geliyor öylemi dedim. Neyse sonuca gelelim ben yeni telefon istiyorum dediğimdede değişimle ilgilenen arkadaş bu hafta izinli pazartesiyi bekliyeceksiniz dediler. Demekki koskoca telpada bu işi yapan tek kişi var ve bütün türkiyeden insanlar onun izinden dönmesini bekliyecek oda güzel.

Alıntıları Göster
    İlgili kişi izinde pazartesiden önce değişim olmaz demişlerdi ben gene de kontrol edeyim dedim  Discovery Elite ekran titremesi
    onarıldı yazıyor. Telefonla arayıp sordum değişim oldu hazır diyorlar. Bakalım öğlen arasında ne olacak.

• quote:

İlgili kişi izinde pazartesiden önce değişim olmaz demişlerdi ben gene de kontrol edeyim dedim  Discovery Elite ekran titremesi
    onarıldı yazıyor. Telefonla arayıp sordum değişim oldu hazır diyorlar. Bakalım öğlen arasında ne olacak.

Alıntıları Göster
    sıfır ürünle değişim yapılmış açılmamış kutuda verildi tarafıma.

• quote:

sıfır ürünle değişim yapılmış açılmamış kutuda verildi tarafıma.

yeni verdiklerin üründe görüntü ile ilgili bir sorun görmedim titreme vs yok forumda birkaç kişinin yazdığını görmüştüm rahatsızlık duyuyorlarsa servise vermelerini tavsiye ederim.
  • Benim Discovery 5 kere gitti değişim olmadı Hakem heyetine verdim. Bakalım ya para iadesi olacak yada sıfırı ile değişim yapılacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobraamca3883

Benim Discovery 5 kere gitti değişim olmadı Hakem heyetine verdim. Bakalım ya para iadesi olacak yada sıfırı ile değişim yapılacak
    Valla allah için bende 2 kere değiştirdiler yalan yok ama ürünü yeni aldım diye bu kadar itinalı olmuş olabilirler onu bilemiyorum
  • quote:

Valla allah için bende 2 kere değiştirdiler yalan yok ama ürünü yeni aldım diye bu kadar itinalı olmuş olabilirler onu bilemiyorum

Alıntıları Göster
    bendede titreme oluyordu yeniden ba?latttym düzeldi cihazda sorun yok ama yazylymda sykynty var
  • quote:

Orijinalden alıntı: @YAHYA@

bendede titreme oluyordu yeniden ba?latttym düzeldi cihazda sorun yok ama yazylymda sykynty var

geçmiş olsun düzelmesi iyi olmuş ben fabrika ayarlarınada dönmüştüm düşük ışıklı durumlarda uygulama menusunde ya da çektigin resme tıklayınca titreme bir türlü düzelmiyordu sizin düzelmiş olmasına sevindim sınırı bozucu oluyor cunku.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.