Öncelikle konunun yeri burasımıdır bilmiyorum onun için yanlışsa yerine alınmasını rica ederim
Sorunum biraz ilginç ve aynı zaman sinir bozucu
3 gün öncesine kadar takır takır çalışan Facebook ve Facebook messenger programlarımda Fotoğraf gönderimi yapamıyorum Durum olarak fotoğraf paylaşacağımda yükleme başlıyor yaklaşık %2 %3 kadar bi ilerleme sonrası duruyor ve birkaç dakika sonra yükleme başarısız diyor Düne kadar Messenger programına giremiyordum bile yükleniyor yazısında takılı kalıyordu , wifi kapatıp mobil veri ile girdim oldu ama sadece mesaj atabiliyorum onda da fotoğraf gönderimi olmuyor
Çeşitli yerlerde sorunumu paylaştım Ccleaner ile temizlik yap önbellekleri temizle vs vs şeklinde denemeler başarısız oldu Bi arkadaşımın tavsiyesi ile Google play'e beta kulllanıcısı oldum ondan da sonuç çıkmadı
Kısacası her yolu denedim fakat başaramadım
Ayrıca bugün antutu testi yaptım test sonucunu göstermek için ine yükleniyor yazısı çıktı birkaç dakika kadar bekleyip çıkan sonucu değil de sıralamayı gösterdi
Telefonumun " yükleniyor " yazısı ile ne alıp veremediği var anlamış değilim , sizce sorun nedir yardımlarınızı bekliyorum
Hicbir fikri olan yokmu arkadaşlar Bugün ise ekstra olarak facebook uygulamasında yenileme calismiyor hala dünün haberleri var assagiya sürükleyip yenile diyorum olmuyor Kafayi yedircek en sonunda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme