Şimdi Ara

Discovery Elite Rom Custom Taiwan Rom v11 Türkçe BETA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
268
Cevap
5
Favori
26.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

LÜTFEN TÜM YAZIYI OKUYUN !!!!!

ROM ÖZELLİKLERİ
    -Gayet hızlıdır
    -Kullanılan Ram yaklaşık 700 MB dır
    -Multiwindow özelliği vardır
    -Tema Desteği vardır
    -İngilizce Çince İspanyolca ve Türkçe vardır romda Türkçe dil daha beta aşamasında
    -Romda Viper4AndroidFX vardır.
    -Stock roma göre Wifi çekim gücü daha iyidir
    -Stock roma göre Rehber facebookdan senkronize edilebiliyorkamerası daha iyi performans vermektedir
    -Viper4AndroidFX sayesinde daha iyi ses verir
    -Yazı tipi değistirilebilir
    -Online Tema seçeneği vardır
    -Görseldir
    -Bildirim sesi , zil sesi , ayarlanabilir
    -Stock romdaki Hızlandırıcı,Discovery GÜCÜ,Trafik Yöneticisi,Sihirli Kamera gibi uygulamalar vardır.
    -FM Radyo vardır
    -Antutu stock romla hemen hemen aynıdır
    -Kendinden Rootludur
    -Akıllı jestler donanımın el verdiği kadar çalışmaktadır

V11 YENİLİKLERİ
    -Uygulama çekmecesi eklendi
    -Haliyle widget da ekleyebiliyoruz
    -Botoanimation değiştirildi.
    -Pil animasyonu değiştirildi (Kapalıyken pil yüzdesini gösteren yer)
    -Beta Türkçe dil eklendi
    -Telefon hakkında bölümü değiştirildi
    -Air gesture eklendi.
    -Son uygulamalar bölümü değiştirildi
    -Kilit ekranı değiştirildi
    -Kilit ekranı yok seçeneği getirildi.
    -Rehber facebookdan senkronize edilebiliyor

BİLİNEN SORUN
    -YOK

ROM LİNKİ :http://nori.undo.it:808/testBuild/e7_amigo_tw_v11_pre-release_k_2.4.x.zip
    Alternatif :http://www.tusfiles.net/9we4xfg7fdur

Alternatif link için @abdullahazad arkadaşımıza teşekkür ederiz :)

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

url=http://hizliresim.com/b87dp8]
    [/url]

Yaptığım temalar (Kendi Yapımımdır)

S5 Teması :
    Link :http://www.mediafire.com/download/me6euzb93t9y4xs/S5_e7_elite_candar_.gnz

G3 Teması : Link :http://www.mediafire.com/download/yb80zzz51pz2xfz/candarr_g3.gnz

M8 (SENSE 6) TEMASI :

Link :http://www.mediafire.com/download/krssfrp7vkeact0/htc+one+m8+theme+candar+.gnz

Ana dizindeki Theme klasorune atın :) ve temalardan seçin

TÜM UYGULAMALARDA MULTİWİNDOW

Arkadaşlar tüm uygulamalarda multiwindow yapmak için bu .zip i cwmden flaşlıyoruz.
    http://140.115.126.139:808/testBuild/patch_FloatWindow_beHome.zip
    Daha sonra varsıyılan launcheri NAVI Launcher yapıyoruz . Geri tusuna basılı tutarak multiwindowu acıyoruz BEHome u seçiyoruz orda apps a basıp istediğimiz uygulamayı açıyoruz
    NOT :Oyunlar da açılıyor ancak sadece dik olanlar

Çeviride yardımcı olmak isteyenler buradan olabilir

https://github.com/Onur2x/GMElit_turkce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candar77 -- 23 Haziran 2014; 20:55:45 >

• Heralde orjinal gionee romuna generalin bikaç uygulamasını eklemişsin. Emeğine sağlık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

Heralde orjinal gionee romuna generalin bikaç uygulamasını eklemişsin. Emeğine sağlık

bu gionee romunun custom hali o uygulamalar vardı ztn :) GM sadece ad takmış :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Candar77

quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

Heralde orjinal gionee romuna generalin bikaç uygulamasını eklemişsin. Emeğine sağlık

bu gionee romunun custom hali o uygulamalar vardı ztn :) GM sadece ad takmış :D

Biliyorum zaten isim değiştiğini de Türkçe olsun diye heralde o programlar öyle bişey yaptın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: stalker-190e

Yusuf bazi linkler tam olamamis duzelt onlari :)
    Rim ile ilgili olarak da super bi rom

Problem cikario linker :D Duzeltirim kardes :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stalker-190e

Yusuf bazi linkler tam olamamis duzelt onlari :)
    Rim ile ilgili olarak da super bi rom

Linker sorunsuz mega sadece telde uyelik isteyebilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla romu yukledim telefonun farkina vardim hocam ara dere kasilmalar filan hepsi gecti. Yalniz tek sorun var stockdayken sistem yedeklemeden rehberi yedekliyodum ancak bu roma geri yukleyemedim var midir rehberi kurtarmanin bir yolu?

Edit: Arkadaslar onceki yedek (gbk uzantili) dosyasini simdiki yedek klasorunun icine atarak rehberi geri yukleyebildim. Cozumu paylasmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemgil -- 3 Haziran 2014; 12:58:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemgil

Valla romu yukledim telefonun farkina vardim hocam ara dere kasilmalar filan hepsi gecti. Yalniz tek sorun var stockdayken sistem yedeklemeden rehberi yedekliyodum ancak bu roma geri yukleyemedim var midir rehberi kurtarmanin bir yolu?

Edit: Arkadaslar onceki yedek (gbk uzantili) dosyasini simdiki yedek klasorunun icine atarak rehberi geri yukleyebildim. Cozumu paylasmak istedim.

Bende rehber gitmemişti Hocam guncellemeyi yaptınız mı ? Ayrıca roma 2 3 gün içinde v11 guncellemsi gelcek bunu da söyleyeyim :)

Sonradan yüklediğiniz uygulamların türkçe olması icin MORELOCALE2 inidirin ve ordan ayarlayın sistem haric heryer turkcee oluyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhant

Merhaba,
    Elinize sağlık,

1.) ClockWorkMod ne demek?
    2.) Stock.img telefonu eski haline getirmek için mi? Değilse telefonu eski haline getirmek mümkün mü? mümkünse nasıl yapılır? (satarken bu gerekebilir)

Dosyaları indirdim hazır bekliyorum, sorularımın cevaplarına göre kurulumu gerçekleştireceğim...

1) CWM yani clockworkmod rom yukleme reesetleme işleri yapılan bir recoverydir
    2)Stock.img telefonun kendi recoverysidir

Evet telefonu eski hale getirmek mümkün :) Romu atmadan once cwm den yedek alabilirsiniz eski haline dondurmek icin
  • quote:

Donus icin tesekkur ederim kollari siviyorum bu ise.
    Cwm den yedek alma nasil oluyor?

o verdiğim linkten cevirilere bakın hocam backup/restoreyeden yedek alınıor
  • ...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhant -- 6 Haziran 2014; 16:22:34 >
  • ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhant -- 6 Haziran 2014; 16:22:17 >
  • İlk olarak nuri rom olarak okudum

• quote:

Telefonu ingilizceye çevirebildikten sonra çince bilmediğim şeyleri yes yaparak geçtim bu nedenle telefonun önce rootunu kaldırdım unroot yaptım daha sonra fabrika ayarlarına yükle dedim. Cihazım kapandı ama açılma aşamasında

Formating /data...
    alttada
    Erasing yazıyor sonra ekran kapanıyor tekrar açılıyor bu döngü halinde 30DK dır devam ediyor.

Açılışta ses açma ve power ile kurtarma menüsüne girmeye çalıştım hiç bir şekilde girmiyor hep bu menü çıkıyor. Aynı şekilde ses kısma ile yaptım bu sefer Fastboot menü yazan ekranda duruyor böylece kalıyor.

Sanırım bilen adamlara göre anlatılmış room işini beceremedim cihaz bu duruma düştü. Bilen anlayan biri varsa bu şekilden nasıl kurtaracağımı söyleyebilir mi?
    XDA dan tecrübeli adamların anlatım linklerinden anlamıyorum biraz daha detaylı açıklayıcı yardımcı olabilirseniz sevinirim. Belki Samsungu en çok bu yüzden özlüyorum adam gibi bir pc suiti vardı ve telefon bu hale geldiğinde her türlü yazılım geri yükleyip kurtarabiliyorduk...

hocam bi düzgün anlatın romu attıktan sonra mı oldu tel çalısıomuydu romu attığında

• quote:

Orijinalden alıntı: uacellat_63

İlk olarak nuri rom olarak okudum

ROMU yapan taiwanlı arkadaşın adı nori o yüzden oyle ad taKTIM :)
  • quote:

quote:

quote:

Telefonu ingilizceye çevirebildikten sonra çince bilmediğim şeyleri yes yaparak geçtim bu nedenle telefonun önce rootunu kaldırdım unroot yaptım daha sonra fabrika ayarlarına yükle dedim. Cihazım kapandı ama açılma aşamasında

Formating /data...
    alttada
    Erasing yazıyor sonra ekran kapanıyor tekrar açılıyor bu döngü halinde 30DK dır devam ediyor.

Açılışta ses açma ve power ile kurtarma menüsüne girmeye çalıştım hiç bir şekilde girmiyor hep bu menü çıkıyor. Aynı şekilde ses kısma ile yaptım bu sefer Fastboot menü yazan ekranda duruyor böylece kalıyor.

Sanırım bilen adamlara göre anlatılmış room işini beceremedim cihaz bu duruma düştü. Bilen anlayan biri varsa bu şekilden nasıl kurtaracağımı söyleyebilir mi?
    XDA dan tecrübeli adamların anlatım linklerinden anlamıyorum biraz daha detaylı açıklayıcı yardımcı olabilirseniz sevinirim. Belki Samsungu en çok bu yüzden özlüyorum adam gibi bir pc suiti vardı ve telefon bu hale geldiğinde her türlü yazılım geri yükleyip kurtarabiliyorduk...

hocam bi düzgün anlatın romu attıktan sonra mı oldu tel çalısıomuydu romu attığında

romu attım tel çalışıyordu
    pc den unroot yaptım
    telden fabrika ayarlarına dön dedim
    açılışta dediğim gibi döngü kaldı...

Hocam unroot neden yaptiniz ki Keşke yapmasaydiniz telefon cwm moda giriyor mu kapalıyken ses arttırma ve güç tuşuna basili tutun bi cwmye girerse romü bastan atin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Formating /data...
    alttada

romu attım tel çalışıyordu
    pc den unroot yaptım
    telden fabrika ayarlarına dön dedim
    açılışta dediğim gibi döngü kaldı...

Hocam unroot neden yaptiniz ki Keşke yapmasaydiniz telefon cwm moda giriyor mu kapalıyken ses arttırma ve güç tuşuna basili tutun bi cwmye girerse romü bastan atin

Rootun programcığından bir sürü çince eklentiler vardı sinir oldum orginal e7 romu gibi olur diye düşündüm ondan unroot yaptım.
    recovery moda girmiyor cihaz ses açma ile o döngüye düşüyor ses kısma ile yazdığım gibi fastboot modda kalıyor..

Hocam bunun superuseri İngilizce Siz gionee nin flash tooluyla ROM aticaksiniz o zaman

• Arkadaslar rom guzel ancak line ve whatsapp ta bildirim sorunu var. Programi acmadan mesajlar gelmiyo sync acik guc koruma kapali bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa super olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemgil

Arkadaslar rom guzel ancak line ve whatsapp ta bildirim sorunu var. Programi acmadan mesajlar gelmiyo sync acik guc koruma kapali bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa super olacak.

Hocam arka planda calıstırmanız lzm ewt stock romda da aynıydı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.