Şimdi Ara

Discovery Galeri sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
9.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 100mblık güncellemeden sonra galeride iki farklı Camera klasörü oluştu. Bazı fotoğrafları bi klasöre bazılarını da diğer klasöre atıyor. Bilgisayara bağladığımda hepsi tek klasörde görünüyor. Çözüm olarak yeni açılan klasörde görünen fotoğrafları bilgisayara bağladığımda seçip bilgisayara atıp sonra tekrar klasöre attığımda telefonda hepsi tek klasörde görünüyor. Bunun nedeni nedir? Ev arkadaşımın telefonunda da aynı sorun var.

• :) aah ah iki kamera deyip durmayin arkadasim bunlar yalan... Yok bole bisi kim diyo.

Guncellemeden once fitolar sadece sd kartta kayit edilirken guncelleme sonrasi fotolar dahili hafizaya kayit ediliyor. Galeride bu yuzden iki tane var.

Kamera ayarlarinsan kayit yeri sd kart olarak ayarla ve tel hafizasindaki resimleri sd karta tasi ve galeridende o bos camera klasorunu sil. Sorun cozuldu.

Aslinda sorun degil ama ne diyeyim daha oncede soran oldu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera ayarlarında kayıt yeri hafıza kartı olarak ayarlı fakat 10 fotoğraf çektiysem 3ü bi klasöre 7si diğer klasöre gidiyor
  • Ne çektiniz be disvovery kullanıcıları

• Bende dedigin gibi sorun yok. Dedigimi yap ayriyetten ayarlardan depolama alnini sistem karar versin deme sadece sd kart de... Bu uyariyi yapayim da... Olmadi tekefonu formatla aynilarini yap sorun duzelir....

Hani derler yaher guzelin bir kusuru var. Sansung kendi capinda ayni isyemciye sahip tel cikartti 800 tl ozellikler ise yanina yaklasamiyor. Gerisini siz dusunun.

• bendede var aynı sorun..sorun şu galeriye girince iki klasör var ve bazı resimler ayrı klasöre girmiş..ama dosya yöneticisinden DCIM/CAMERA klasörüne girdiğimde bütün resimler orda bulunuyor...sorun bu arkadaşlar bilen varmı
  • Her gün klasörleri birleştirsem de yeni fotoğraflar çekince tekrar iki klasör oluyor.
  • Aynı sorun bende de var. Tüm fotoğraflar sd card 'ta tek klasörde, ama galeriden bakınca iki ayrı klasör görünüyor.

• +1 bendede ayni yok mu bu sorunu çözen

• Sorun devam ediyor...

• bende de var
  • Sonradan açtığı klasör 40-50ye ulaşınca 3. klasörü oluşturuyor
  • kameradan resim çektikten sonra Geri tuşu yerine HOME tuşuna basıp çıkınca oluşturuyor garip bi Sorun
  • Allah im ya hangi sorunu okusam bende de var oluyor bu bende de var ¶_¶

• Ayını sorun malesef bendede var sinir oluyorum
  • 16 GB versiyonu kullaniyorum SD kart takmiyorum. Sorun Bendede var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım yakın bi zamanda güncellemeyle sorun düzelir. Çünkü her gün klasörleri birleştirmekten sıkıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: impossiblespeed

Umarım yakın bi zamanda güncellemeyle sorun düzelir. Çünkü her gün klasörleri birleştirmekten sıkıldım

Ben direkt siliyorum birleştirmeye gerek kalmiyor sanirim

• Bugün güncelleme yükledim, sorun ortadan kalktı... hayırlı olsun :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.