Şimdi Ara

Discovery - Laptop kablosuz ekran..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Discovery'nin kablosuz ekran teknolojisini dizüstü bilgisayarda kullanabiliyor muyuz? Eğer kullanabiliyorsak nasıl yapacağız?

Not:Şuan elimde Samsung marka dizüstü bilgisayar var.. Allshare bulmuyor ve biraz internette gezi yapınca Allshare atrık Link diye yeni bir program olmuş, o da bulmuyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Musdi27

Discovery'nin kablosuz ekran teknolojisini dizüstü bilgisayarda kullanabiliyor muyuz? Eğer kullanabiliyorsak nasıl yapacağız?

Not:Şuan elimde Samsung marka dizüstü bilgisayar var.. Allshare bulmuyor ve biraz internette gezi yapınca Allshare atrık Link diye yeni bir program olmuş, o da bulmuyor..

hocam benimde aklıma takıldı ama kimse ilgilenmiyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher01

quote:

Discovery'nin kablosuz ekran teknolojisini dizüstü bilgisayarda kullanabiliyor muyuz? Eğer kullanabiliyorsak nasıl yapacağız?

Artık ümidi kestim bu konudan ama olsaydı çok iyi birşey olurdu yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xyoline -- 20 Haziran 2014; 19:54:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher01

quote:

Artık ümidi kestim bu konudan ama olsaydı çok iyi birşey olurdu yani.

ben laptopu kontrol etmeyi buldum telefondan ama tersi olmuyor

• BonezCrusher01 kullanıcısına yanıt
    Sizin dediğiniz kolay, zor bir yanı yok. Biraz araştırınca buluyorsunuz. Artık aradığım çok az gecikmeli bir ekran aktarımı. Oyun oynarken çok işe yarardı. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xyoline -- 20 Haziran 2014; 20:36:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sizin dediğiniz kolay, zor bir yanı yok. Biraz araştırınca buluyorsunuz. Artık aradığım çok az gecikmeli bir ekran aktarımı. Oyun oynarken çok işe yarardı. :D

çözümünü yazda burdan sevaba gir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSuNaMi_

quote:

çözümünü yazda burdan sevaba gir

Bulamadım işte kotrol etmesini. TeamViewer ile uğraşınca ekranı bilgisayara aktarma var ama kullanamıyorsun bilgisayardan. Aradığım oydu. Neyse şuan GMD kullanmıyorum zaten :) Kurtuldum yani :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.