general mobilediscovery samsung note3 v3 romunu kurdum xperfect arkadaşın romunu öncedende 2.1 kullanıyordum, tamam güzel güzel olmasınada en önemli sorun ses, gravity box programından ses ayarlarını ayrı ayrı kısmak için yaptım, tamam ama neden sistem sesiini hala ayrı kısamıyorum bu telefonun kendi özelliğimi yoksa ayrı bir program varmı yani kısacası zil sesini ayrı kısmak sistem seslerini ayrı kısmak istiyorum yani tuş sesi ekran kilit sesi gibi, bütün ücretli bütün programarı indirdim; ses ayarları programlarını ama ringer kısmıyla, system kısmı hep aynı anda kısılıyor deliricem ya bu yüzden napıcağımı şaşırdım elbette hocalarımız vardır bu konuda yardımcı olucak
demekki bu konuda bilgisiolan koskoca rom yapan geliştirici arkadaşlar buna hiçmi çözüm bulamıyor
Demek istediğin tam olarak bu mu ?
evet aynen bu ve bunlar arasında tuş sesi kısmak için olan, sistem sesini ayrı kısıcak yok ve ne yaptıysam ne yüklediysem, ringer ile sistem aynı anda kısılıyor ,ya buna çare çözüm yok mu? kardeşim, yapsan yapsan sen yaparsın bunu, bu foto bile beni anladığını gösteriyor,
bendeki böyle
quote:
Orijinalden alıntı: Lil-W-Tunechi
Demek istediğin tam olarak bu mu ?
hocam sonra cevap yazmadın
şu samsungtaki gibi yapmak gerçekten zormu orjinal ve bizdeki olan aşağıda resimde gösterdim ama demekki arkadaşlar memnun pek ses çıkaran yok :(
neyse demek bu kadar yardımcı olabiliyor arkadaşlar sağolun hiç önemsemiyorsunuz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme