Şimdi Ara

Discovery, ve Animal Planet digiturkte (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marcoxx

391 392 393 de HDleri olucak mi ??

140 (55inc) ekran samsung 3d tv (55D7000) olunca normal yayin artik seyredilmiyor.. Camur gibi geliyor

Eline para geçti de bi heyecanla aldın, herkes duysun mu istedin ergen ruhlu seni
  • d-smarttan gitmesin ya mythbusterssız olmaz
  • Eskiden normal uydudaydı hep onu izlerdim
  • Dream'de bir turlu stabil hale gelmemisti dsmart ve bu haber mukemmel oldu
  • bugun aldigim en iyi haber daha yeni belgesel paketi actirmistim.yengec avcilarini izlemek cok iyi olacak.acaba hd kanal varmi discoveryde ?
  •  Discovery, ve Animal Planet digiturkte
     Discovery, ve Animal Planet digiturkte

UUUUUUUU BEYBİİİ GELSİNLERRRR!!!1111!!BİR!!1BİR!11!!!1BİR1!!!!

• nat geo dan sıkılmıştım iyi olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D-Smart'tan gidicek mi önemli olan bu?
  • oha lan harbidenmi acayip sevindim digiturk belgesel paketine gelir buyuk ihtimal
  • İyi oldu nat geoların yanına
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

quote:

Orijinalden alıntı: marcoxx

391 392 393 de HDleri olucak mi ??

140 (55inc) ekran samsung 3d tv (55D7000) olunca normal yayin artik seyredilmiyor.. Camur gibi geliyor

Eline para geçti de bi heyecanla aldın, herkes duysun mu istedin ergen ruhlu seni

• Uydu teknolojilerinde konu var arkadaşlar, sadece digiturke bu kanallar gelmiyor d-smartada natgeo ve wild gelicek. İki taraf içinde çok güzel oldu bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EAY- -- 30 Aralık 2011; 19:36:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Eskiden normal uydudaydı hep onu izlerdim

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: eatpraylove

nat geo dan sıkılmıştım iyi olacak

bunlarda 56 dvdlik player var, aynı belgeseller dönüp duruyo
    anammm mitbastırr
  • nat geo lar da d-smart'a geçmiş diyorlar.
  • D-smart da buna karşılık national geoghrapic kanallarını getirir umarım.
  • Halk sonunda bilim yüzü görecek
  • Oh be bir zamanlar 82. kanalda discovery izlerdik o gitti gideli izleyecek bir şey kalmamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

Halk sonunda bilim yüzü görecek

Zaten biraz izleseler bağımlı olurlar, ben d-smart'ı aldığım seneden sonra bir daha diğer kanalları açıp izlemez oldum.
    Discovery, discovery world, discovery science, travel & living, Investigation discovery, animal planet, da vinci learning sürekli takip ettiğim kanallar. Birinden birinde mutlaka ilginç ve güzel
    bir program mutlaka oluyor diğer kanallara gerek bile yok. Bizim kanallara bakıyorsun kaynana gelin kavgaları, saçma sapan diziler, evlenme programları... Arada uçurum var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

Halk sonunda bilim yüzü görecek

Zaten biraz izleseler bağımlı olurlar, ben d-smart'ı aldığım seneden sonra bir daha diğer kanalları açıp izlemez oldum.
    Discovery, discovery world, discovery science, travel & living, Investigation discovery, animal planet, da vinci learning sürekli takip ettiğim kanallar. Birinden birinde mutlaka ilginç ve güzel
    bir program mutlaka oluyor diğer kanallara gerek bile yok. Bizim kanallara bakıyorsun kaynana gelin kavgaları, saçma sapan diziler, evlenme programları... Arada uçurum var.

Türk kanallarını 2003ten beri izlemiyorum. Evde de izlenmiyor arada annem ferihaya falan bakıyor ben de o sırada ortamdan uzaklaşıyorum..

Şu an ki genel kültürümü hep Discoverylere Natgeolara borçluyum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.