Şimdi Ara

Discovery Whatsapp Video Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
35.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün büyük bir heyecanla Telefonu aldım. Telefon fiyatına göre mükemmel özelliklere sahip. Uzun süre inceleme fırsatım da oldu. Eşime aldığım telefonda şu hatayla karşılaştım. Normal video çekiminde hiçbir sıkıntı yaşanmamakta. Ancak aynı videoyu Whatsapp üzerinden farklı birisine gönderildiği zaman karşı taraf videoyu açtığında görüntü çizgi çizgi olmakta, ses de gelmektedir. Acaba bu hata neden kaynaklanmaktadır. Yardımcı olabilirmsiniz? Codec ile ilgili bir sorun mudur? Aynı videoyu whatsapp üzerinden ben de açınca aynı hatayı vermekte.

• ben de discovery kullanıyorum bende böyle bi sorun yok?
  • Buyuk ihtimalle o anda bi sorundan dolayi o sekilde bi hata verdi. Daha sonraki gonderimlerde video normal olarak acilmakta. Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bu sorun yasaniyor o anlik bir sorun degil discoveryde 20 21 saniyelik bir viseodan sonra izlenniyor samsungdan attim aciyor discoveryden atilan izlenniyor fikri olan yqzabilirmi acaba codectenmi codectends olsa video acilmaz anlamadim gittu

• Ben şunu anladım, göndermek istediğiniz video 16 mb'a kadar ise sıkıntı yok, 16 mb üzerinde ise Whatsapp videoyu küçültüp göndermesine rağmen gönderilen ufaltılmış video kesinlikle açılmıyor, yani ses var görüntü çizgi çizgi oluyor. Önerisi olan varsa yazarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueibo

Ben şunu anladım, göndermek istediğiniz video 16 mb'a kadar ise sıkıntı yok, 16 mb üzerinde ise Whatsapp videoyu küçültüp göndermesine rağmen gönderilen ufaltılmış video kesinlikle açılmıyor, yani ses var görüntü çizgi çizgi oluyor. Önerisi olan varsa yazarsa sevinirim.

Whatsapp+ var nette onu kur

• blueibo kullanıcısına yanıt
    evet bende de aynı sorun oluştu hemen bir chek in yaptım ve ;

WhatsApp Plus'ın diğer bir işlevi ise 12MB'tan büyük fotoğraf, müzik ve video dosyalarını göndermenize izin vermesi. WhatsApp Plus ile kişilerinize 50MB'a kadar büyüklükte dosyalar gönderebiliyorsunuz. WhatsApp Plus'ta gizli olan diğer bir özellik ise, "Full Resolution" seçeneğini işaretleyerek tam boyutlu resimler göndermenize izin vermesi. Normal şartlarda WhatsApp, bant genişliğinden tasarruf etmek için resimlerinizin boyutunu küçültüyor.

devamı için tıklayın

denedim ama bu program da işe yaramadı !!!

• Arkadaşlar eğer GM Mobile veya Samsung veya Yeni çıkan akıllı telefonlarda birine sahipseniz çektiğiniz videoların kalitesini düşürüp o şekilde kayıt yapın ayrıca whatsapp plus ı indirin

indirme adresi tıklayın

50Mb a kadar yolu var gönderme esnasında bir önizleme yapın sizde çizgili ekran geliyorsa karşıya da öyle gidecektir olmadi line kullanırız artık tabi onunda bu şekilde bir limiti var mı dır yok mu dur bilinmez :)
  • evet arkadaşlar Line ile test ettim ve başarılı olduğunu gördüm

Not : video kalitesini düşürmeden test edilmiştir , ilk yollamış olduğum dosya kalite yüksekteyken 18sn lik videoyu gönderememiştim whatsapp ta , ama line da aynı videoyu ve daha büyük boyutlusunu gönderdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dakturk -- 10 Kasım 2013; 23:22:19 >
  • blueibo kullanıcısına yanıt
    SLM ARKADAŞIM BENDE AYNI SORUNU YAŞADIM.
    ÇÖZÜM:
    8 MP OLAN ARKA KAMERA YERİNE ÖN KAMERA İLE VİDEO ÇEKİMİ YAPTIĞINDA WHATSAPP SORUNSUZ VİDEOYU GÖNDERİYOR...
  • BENDE YOLLADIĞIM VİDEONUN SADECE 10 SANİYESİNİ GÖNDERİYODU. ÖRNEĞİN 1 DK LIK Bİ VİDEO ATIYORUM SADECE 10 SANİYESİNİ YOLLUYORDU. SATTIM KURTULDUM TELEFONDAN :)
  • bende de benzer bir sorun mevcut..eskiden çekilen videoların sadece ilk 5-6 saniyesi gidiyordu karşıya,şimdi tamamı gidiyor ama görüntüde bozukluk oluyor.eski telefonumla çektiğim ve hafıza kartımda bulundurduğum videolar karşı tarafa sorunsuz gidiyor ama bu durum yeni çektiklerim için geçerli değil,Whatsapp plus deneyeceğiz artık
  • Whatsapp plus u indirdim yukleyemedik.10 Şubat sondu yuklenmiyor filan dedi ne yapalim simdi

• dostlar yokmu bu problemin kesin çözümü...

yalnız gm çektikleri 3gp formatında..bana watsaptan sorunsuz gelen video mp4 idi...problem bizde ama nerede..
    çok kaliteli olunca videonun boyutu oluyor 150-200 mb..dolayısıyle gm küçültme esnasında videoyu bozuyor demekki...video convertırlardan deneme yaptım yıne hüsran..

yokmu bir babayiğit..işin uzmanı..
  • Bende de var aynı sorun.++++ güncel
  • hanımın discovery de aynı. Çin malı biyerde güldürür biyerde öldürür
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

hanımın discovery de aynı. Çin malı biyerde güldürür biyerde öldürür

Video çekerken kaliteyi düşürün. Çünkü Whatsapp videolarda sıkıştırma yapıyor o yüzden kalite bozuluyor. Telefon ile alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

hanımın discovery de aynı. Çin malı biyerde güldürür biyerde öldürür

Video çekerken kaliteyi düşürün. Çünkü Whatsapp videolarda sıkıştırma yapıyor o yüzden kalite bozuluyor. Telefon ile alakası yok.

telefonla alakalı olmasa diğerlerinde gönderirken sorun olmaz. Nette araştırın hep gm discovery ile ilgili bu sorun.
  • Arkadaşlar Merhaba...

Kullandığım telefon General Mobile Discovery (16GB).Benim sorunum da malesef whatsapp oldu. Karşı taraftan gelen video açıldığında çizgi çizgi halindeydi ve sesde hiç bir sıkıntı yoktu. Video geldikten hemen bir gün sonra açılmadı yani oynatılmadı aynı şekilde önceden almış olduğum resimlerde de hata verdi. "Küçük resim yok" diye bi hata oluştu. Telefonumda oyun olarak sadece Candy Crush Saga yüklü olduğundan bu zamana kadar pek de sıkıntı yaşamamıştım. Videoyu aldıktan sonra yani videoda çizgi sorunu olduktan sonra önceden whatsapdan gelen resimlerde yok oldu. Telefonumda ek olarak donma sorunu var yani kapat menüsü bile bazen gelmiyor bataryayı çıkartıp kapatmak zorunda kalıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar çoğunuz yüksek MB lı videolar gönderince oluyo demişsiniz ben 130 KB a yakın bir video gönderdiğimde de aynı şey oluyor sürümü de son sürüm yeni güncelledim SD kartla da alakalı değil dahili depolamadan da gönderdiğimde aynı şey oluyo
    Yardımcı olabilir misiniz
    Şimdiden teşekkür ederim...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.